lauantai 22. toukokuuta 2010

Päivä keltainen.

Keltaista hiuksiin. Tein aurinkokukka tsumami-ruusukkeen. Inspiroiduin tästä ja tohinalla aloin tekemään omaa versiotani auringonkukasta. Harmi vain, että tulos ei ollut yhtä kaunis mitä mielessäni ensin havittelin, mutta aina ei voi onnistua.Onhan se kuitenkin aika nätskä kesähiuskoriste.

Keltaista vyötärölle. Kelta-valkoraitaisesta trikoosta ja kultaisesta kierrätetystä soljesta tuli keltainen kesävyö.Ompelin trikoosta putken ja liitin sen solkeen näin: Onpas hienoa piirrustustaitoa taas, kyllä Paint on mahtava kiireessä.

Keltaista käteen.Musta pikkukukkaro oli kovin tylsä. En ole kertaakaan sitä käyttänyt ja ajattelin, että pieni kustomointi antaisi edes vähän toivoa kukkarolle. Leikkasin oranssia kangasta ja pilkullista keltaista kangasta. Rypytin ne ja ompelin päällekkäin kiinni kukkaron kylkeen. Ja on trendikäs, ne röyhelöthän ovat nyt kesän kuuminta hottia. Ainakin se on melko soma jo ihan eteisen lipastolla. Aika näyttää jääkö kukkaron ihailu vain sen ohikatseluun vai tarttuisko se jopa joskus johonkin mukaan. Cora on ollut hyvin kaukana pirteästä keltaisesta meiningistä. Reppana, tuijotellut muka-masentuneena sängyltä ja huokaillut tyylillä "voih, olen täällä ihan yksin, voih, minulla on niiiiin tylsää, voih, kukaan ei leiki kanssani.." Sitten se onneksi nukahti näyttelemisensä kesken ja sain jatkaa ilman syyllistävää tuijottelua ompelushommiani!

4 kommenttia:

 1. pinserit onkin kovia näyttelijöitä!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo kukkaro!!<3 Samoin vyö ja kukkakin:)

  VastaaPoista
 3. Siis mää oon koko ajan lukenu että 'tsunami'-rusetti :D Haha.. olinkin vähä että täääh...

  emmi

  VastaaPoista
 4. anonyymi,
  niin ovat!

  Minni,
  kiitos :)

  emmi,
  hah, ja mä myös kirjotan sen jokakerta ensin tsunami, vaikka tiedän sen olevan väärin...:P

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.