perjantai 21. toukokuuta 2010

Burberryn hame.

Tein vihdoin oman version Burberryn solmuhameesta. Ohje löytyy huhtikuun Trendin Saksikädestä sekä mm. Anywho:n blogista.

EDIT// Linkki ei vie enää oikeaan paikkaan. Alkuperäinen kuvatuto kopioitu myös tänne ja tänne.
Todella tummansininen, napakka, istuu kuin valettu. Ohuessa, vyössä pujotettuna pinkki tsumami-ruusukkeeni.
Ja kyllä muuten kelpaa, kun on uusi nojatuolikin. Raahasin sen roskakatoksesta. Tekonahkaa, ei mitään vikaa, mitä nyt vähän nitisee, mutta jos öljyäis niin kyllä nojatuolissakin sitten istuis kuin valettu.

Jännää kuinka ihmiset vievät roskakatoksiin kunnossa olevia tavaroita. Olen ennenkin dyykannut kaksi tuolia, hyllykön, pienen pallin, ison säilytyskorin...Kerran jopa oli tiskikone "Saa ottaa"-lapulla. Varasin sen, mutta sitä ei kunnioitettu, vaan joku muu oli sen pois kantanut. Hmpf.

6 kommenttia:

 1. Näin tuon kans silloin trendissä ja jossain muualla ennen sitä. Toi on ihan ylihieno hame :)

  VastaaPoista
 2. Juulia,
  kiitos :) tuo hameohje pyöri jo ennen Trendiäkin pyörinyt lukuisissa blogeissa niin suomalaisissa kuin ulkomaanlaisissakin :)

  VastaaPoista
 3. Vau! Tosi hienosti onnistunut hame! :) onko se tehty ihan joustavasta kankaasta vai onko jossain vetoketju?

  VastaaPoista
 4. wingless,
  kiitos :) ihan on joustavaa lycraa ilman vetoketjuja :)

  VastaaPoista
 5. Ihana hame!
  Toinen hullu juttu ton tavaran poisheittämisen rinnalla on vaatekauppojen käytös, siis se ettei pienellä rei'iällä varustettua tuotetta saa myydä esim. -50 %, vaan se on laitettava kokonaan pois.
  Itse kuitenkin hyödyin tuosta asiasta TET:issä ollessani vaatekaupassa, työntekijöihin kun kuuluin, sain kaikki reklat eurolla itselleni tuunattaviksi. :)

  VastaaPoista
 6. melinda,
  kiitos :) totta! ihme, että ei voida edes vaikka hyväntekeväisyyteen niitä laittaa, jos ei myydä saa. Kolmas vielä oudompi juttu on se kuinka ruokakaupoissa ja etenkin tehtailla heitetään niin tavaraa kuin ruokaakin pois vaikka niissä ei loppujenlopuksi ole mitään vikaa :(

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.