maanantai 24. toukokuuta 2010

LBD - se on Little Black Dress.

Muistan, kun vuosi(a) sitten blogeissa pyöri paljon tälläisiä teeppareita ja mekkoja, joihin etumukseen tai selkämykseen oli itse lisätty teksti little black dress. Minunkin piti silloin tehdä omani, mutta homma jäi aina johonkin. Kun joku aika sitten näin tämän Kelly Osbournen minimekon LBD-printillä, päätin vihdoin toteuttaa idean itsellenikin.

Kuva MTV3:n viihdeuutisista. (Oikeasti en niitä lue ikinä, NOT.)Tässä se minun pieni musta mekkoni sitten on.Ostin marketista 3eurolla miesten mustan tpaidan, leikkasin hihat ja pääntien pois. Hihoista muotoilin suorakaiteen muotoiset olkaimet. Ompelin ne ja lopuksi kavensin koko höskää pienemmäksi sivusaumoista.

Printin tein näin: tein tekstille sabluunat kontaktista, länttäsin ne paitaan ja sormimaalasin valkoista tekstiiliväriä epävarman tasaisesti. Hyvä lopputulos tuli kuitenkin. Tein myös extempore pinkin vyön. Tein vyön pitkänpitkästä kangasuikaleesta, jonka ompelin putkeksi, käänsin (lue: tappelin) sauman putken sisäpuolellelle ja pujotin sisään hyvin venyvää kuminauhaa vyötärön ympärykseni verran. Suljin putken ja ompelin liitoskohdan päälle samalla kankaalla päällystetyn napin. Koriste, joka näkyy tyyliin vain omille silmilleni.Vyö käy muuten myös hassuna kaulakoruna. Siinä ne nyt vielä ovat, mustaa ja pinkkiä yhdessä.

4 kommenttia:

 1. Kiva idea ja sievä mekko! Mulla onkin justiinsa yksi vanha musta mekontapainen, jota pitäisi vähän uudistaa. Tässäpä mahdollinen idea siihen. Varsinkin, kun se ei enää kulumisen takia ole aivan muta! :)

  VastaaPoista
 2. anniina,
  kiitos :) no sitten äkkiä vain uudistamaan mekontapainen uuteen uskoon :)

  VastaaPoista
 3. No, voi yhren kerran, miten ihana idea ja toteutus

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.