perjantai 30. heinäkuuta 2010

Tyynyjen taistelu (Sisustusviikko 5/7).

Olohuoneesta otan pienen sivuhaaran ennenkuin pääsemme jatkamaan  - hienosti sanottuna - pesutiloihin ja vaatehuoneeseen.

Kaikki muistaa tämän Koiranunta-juttuni, jossa selvitin uuvuttavaa taistelua Coran petipaikasta. Tilanne on sama tämä, että matkalaukkupeti ammottaa edelleen tyhjillään. Asetin sen jopa suuremman matkalaukun päälle, jos korotettu peri sopisi neidille, mutta ei, ei..
Jästipää se hengailee kaikkialla muualla kuin siellä missä sen olisi hyvä olla. On valloitettu niin jättityynyt, jättipallit, nojatuolit - sohvasta puhumattakaan.
" I'm just hangin'."
Huomatkaa Joka tyypin kaavakirja - tuo on niin aarre, kerrankin sain kirjastosta otettua sen lainaan.
Poistin pienet sisustyynyt olohuoneesta (bye,bye limenvihreät röyhelötyynöset) ja tein tilalle yhden ison tyynyn seinätauluni printtikankaasta. Ja kuinkas sitten kävikään? Corahan sen tyynyn omi itselleen. "Ai, kiva uusi tyyny, tässähän on mukava nukkua...zZzzzz..." Liian ihmismäistä toimintaa! Cora olet koira, et tarvitse peittoa ja tyynyä pääsi alle.
No sitten tein superlonista ja paksusta, melko karkeasta kankaasta pikkujalkapallin - tselleni.
Palli toivoi sävyihinsä rimmaavaa kaveria, joten tein kukkatyynyn ruskeasta ja vaaleasta keltaisesta fleecestä. 

Kukkamallin inspiraatio ja ohje: V and Co.
Ei mennyt aikaakaan, kun tyyny syrjäytettiin sijoiltaan ja paikalle hyppäsi tattadattatadaaa - Cora. 
Seuraavaksi tein vihreän kurpitsapallin ja jättinapin lattiatyynyiksi. Kurpitsapallin tein vähän väärin ulkomuistista, mutta oikein sen voi tehdä katsomalla ohjeet mutkan kautta Design Sponge:sta tai suoraan Thompson Family Lifesta.
Ja niinhän sitten kävi, että Cora omi nuokin. Teki mieli kirota ja potkia maata. "Ei ne ollu sua varten, mene petiisi siitä!" 
Otin vielä viimeisen oljenkorren käyttöön. Päällystin loput superlonin vanhalla tpaidalla ja tein ympärille fleecepusakasta tuollaisen "pussin". Tuumin, että olisi jo paras kelvata The Only One-nukkumapaikaksi, kun tuo lattian pinta-ala alkaa olemaan jo pikkuhiljaa turhan täynnä kaikenlaisista tyynyistä.

Inspiraatio: Etsy, Eco Pet Ped.
Ja tiedättekö mitä! Ihme on tapahtunut: Cora tykkää jopa sille tehdystä paikasta ja jopa nukkuu siellä. Tarina tyynyjen taistelusta on ohitse. Minä voitin tämän erän, Madam B.C - Cora 1-0.

2 kommenttia:

  1. Voi miten söötti koira ja tosi kivoja tyynyjä! Meillä jos olisi sohvilla, lattialla tai missä tahansa näkyvillä tyynyn tapaista niin koiramme tekisi siihen reiän ja tyhjentäisi tyhjäksi. :D

    VastaaPoista
  2. Like a knife,
    kiitos :) apua, teidän koira on siis pikkutuholais-kastia :D ehkä täytyy olla tyytyväinen, että koirani vain omi ja nukkui, eikä samantien pistänyt silppurikoneistoon tyynyntäytteitä :D

    VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.