lauantai 31. heinäkuuta 2010

My Powder Room (Sisustusviikko 6/7).

Sisustusteeman viimeisimpiä viedään:
Yleensä vessojen ovissa on pissaavan pottatytön kuva, mutta täälläpä se on ihan Powder Room - Puuterihuone. Pahvikirjaimet ovat tehty samasta, kuin eteiseni Welcome-kyltti.

Sain XL:n suklaavanilja-hoitoaineen loppuun. Pesasin pullon, vedin etiketin irti yhdellä nykäisyllä ja laitoin käsienpesuainetta pulloon. Pumppupulloni vuotaa ja tässä oli hyvä spruutausmekanismi.

Hyvä vinkki: pese aina pienemmät ja hyvät pullot. Kun lähdet pidemmälle reissulle, laita tyhjennettyihin pulloihin tarvitsemasi määrä shampoota yms. Kotiin lähtiessä voit jättää pullot pois kyydistä, niin ostokset mahtuvat laukkuun paremmin.

Lahjaksi saatu Prinsessa-shampoo aiheutti minulle allergiaa. En uskaltanut sitä kelleen lahjoittaakaan, joten vedin viemäristä alas koko myrkyn. Pesasin pullon ja leikkasin yläkulman auki, jotta siitä sai jo ylitsepursuavaan kärryyni pienen riippukorin hiusklipsuille. Hilpeän lapsenmielinen yksityiskohta.

Pullon silppuamisidea lähti tästä: RecyclArt
Vessan - eikun puuterihuoneen - suuritöisin projekti oli trikoohapsuisenmaton tekeminen tuollaisen kumimaton päälle. Aika monta tv-iltaa ja kirppispaitaa tuohon meni. Eikä edes loppujenlopuksi tullut niin iso matto kuin olisin toivonut tulevan.

Maton pdf-ohje: Eco Bath Rug

Haluaisin vessaani - eikun puuterihuoneeseen - merellistä tunnelmaa ja ensimmäinen askel sinne suuntaan oli laittaa jättimäinen tuliaissimpukka käsisaippuan alle. Saa nähdä kuinka pahasti ja kuinka nopeasti simpukka alkaa kärsimään saippuan läsnäolosta..
Ennen vessanoven sisäpuoli ja kaapin ovi olivat täynnä tulostettuja ja kontaktioituja (mm.) vintage- ja pin up-kuvia. Sitten, kun kylään tulikin yllättäen pieniä poikia, minun oli pakko vetää kuvat alas ennen kuin he olisivat ne nähneet. Sen ikäiset vilkkaat pojat ja pin up tyttö pikkuhousut nilkoissa, eivät ehkä sovi yhteen. Kuvien alas vetäminen ei harmita yhtään, koska olinkin jo alkanut kyllästymään niihin. Kuvien tilalle halusin vaihteeksi jotain värikästä ja yksinkertaista. Miljoonan kuvan sijaan tilalle tuli neljä muotikuvaa vanhasta Trendistä. Pistin ne kontaktilla suoraan kiinni metallioveen.
Tämä kuva on suosikkini uudesta neljästä tulokkaasta. 
Vintagekuvia oli myös kaapiston ovissa parit kappaleet. Ei ole enää. Sinitarrasin valkoiseksi maalatut pyykkipojat tilalle. Toinen kantaa tarpeenvaatiessa muistilappua, hyvää kampausideaa, silmämeikkiohjetta... Ja toinen on tälläkin hetkellä hiuspantatelineenä.

Kolmikerroksisen hiuspantarusetin tutoriaalini täällä.

Hiuspannasta saadaankin aasinsilta huomiseen ja viimeiseen sisustusteemaviikon päivään, joka sisältää vaatehuoneen ja siellä piilevät korunsäilytysideat!

4 kommenttia:

  1. Vessan matto näyttää hauskalta! Meillä tuollainen ei harmi kyllä toimisi, se kastuisi aina eikä kuivuisi varmaan ikinä. :< Ja jep, oon niin laiska etten jaksaisi nostaa sitä aina pois tieltä suihkutellessa. :D

    VastaaPoista
  2. Petra,
    kiitti :) Minulla onneksi on niin hyvin estävä suihkuverho, ettei vesi pääse matolle asti ;) muuten en varmaan minäkään jaksaisi sitä eestaas siirrellä..

    VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.