torstai 17. maaliskuuta 2011

Koulutyttö.

Joku aika sitten kierrätyskeskuksesta ostettu ruutuhame (0,20e): ihanan koulutyttömäinen, sellaista olinkin etsiskellyt jo jonkin aikaa. Harmillisesti hame oli kuitenkin aluksi liian pitkä ja liian iso.
Taannoin sen sitten kavensin ja lyhensin. Ei ollut onneksi edes kova homma, ei tarvinnut kuin leikata ja ommella raitaviivojen mukaan. Olisipa kaikki lyhentämiset noin helppoa, ei tarvitsisi mittaa käyttää, heh!
Vanha, hyvin vanha neule. Melkein jäi kokonaan käyttämättä, kunnes bongasin tämän neuletakin kivan koristetutoriaalin: twobutterflies: The Hats Off To Cardigan
Vanhoista jo leikellyistä pitsiverhojen rekaleista oli jäänyt sopivasti pätkää, joka kelpasi rusetiksi. Ehkä nyt koristelun myötä neuletta tulisi myös käytettyä?
Ainakin koulutyttöhame sopii neuleen kanssa oikein hyvin yhteen. Kolmantena parina Oksa-kenkäni.
Edelleen päällä puskiva ikkunarempan vuoro-odottelu mahdollisti kunnon tilan makuuhuoneessa amatöörikuvien ottamiseen.
Tulossa myös lisää muita kirppistuunauksia amatöörikuva kokoelmana osa kaksi!
post signature

2 kommenttia:

 1. Heippa! Asustasi tuli oikein kivannäköinen. :) Monesti olen miettinyt, että sulta pitäisi kysyä, että millasella värillä (siis tussilla, maalilla jne.) kannattaisi koristella kumisaappaat? Omistan valkoiset, kellastuneet, kumpparit ja ne tarvitsisivat kovasti uudistusta, jotta niitä voisi taas käyttää. Mustaa promarkeria olen itse ajatellut, mutta pyysykö se kumipinnassa? Olisiko sinulla vinkata parempaa välinettä ko. hommaan? Kiitos! :)
  Terveisin Iinaliia.
  Ps. Ne sinun kenkäkoristelut on ihan mielettömän makeita! :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi/Iinaliia,
  Kiitos, kiitos :) Ei kyllä ole kumisaappainen koristelusta kokemusta, mutta luulisin, että hyvät tussit kestävät ainakin jonkinlaista käyttöä. Kumipintoja tosin on erilaisia, joten testaamalla sen varmasti vain näkee. Tulee mieleen nämä saappaat:

  http://acrylicana.deviantart.com/art/Poppin-Fresh-Love-Storm-Boots-118879063

  Nuo on käsitykseni mukaan tehty akryyli?maalilla, joka kyllä ohuena taitaa kestää sadetta jne, mutta pikkuhiljaa krakeloituu irti esim naarmujen aiheuttamana.

  Jos ei tussit ja maalit pysy, ainahan voit silputa varret esim: http://madambc.blogspot.com/2010/03/marraskuussa-viimeisimpana.html

  Tsemppiä kumisaappaiden uudistamiseen! :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.