lauantai 12. maaliskuuta 2011

Anna mulle edes yksi bambi.

Bambivauva simplylaced via pinterest.com
Olen löytänyt uuden söpöilykohteen: pienet bambit. Tiedättekö, siis kaikki ihastuttavat kauriit, valkohäntäpeurat - nuo uljaat sarvipäät, pikku hörökorvat, tupsukka hännät, hontelot sorkkaraajat.
Kuva: lähde tuntematon / hukassa.
Kaikista eniten olen vinksahtanut kitch-henkisiin bambikokoelmiin, joita voisin tuijotella tunteja..
Kuva: WoodlandDreams
Olen yrittänyt ravata kirppareilla kurkkimassa josko jostain löytyisi minullekin jotain bambikokoelman poikasta, mutta ei niin ei. Mitäänhän ei kirppareilta koskaan ettimällä löydä, höh.
Kuva: flickr / jo_annie
Hei, antakaa edes yksi bambi mullekin! Luulis, että jostain kivenkolosta niitä vielä löytyisi!
Bambi-kaipuutani pitää hellittää vaihtoehtoisin keinoin ja olen alkanut piirrellä bambeja päässäni eri pinnoille. Ensimmäinen otus pääsi maalina kankaalle asti.
Musta pussukka on työluurini uusi suojus - jos joku sattui ihmettelemään maalauskohdetta. Pelkkä musta pussi oli aivan liian tylsä ja mitään sanomaton, joten se oli hyvä kohde bambikoristelemiseen.
Tein bambin hyvin ohueilla pensseleillä akryylimaaleilla kerroksittaen maalaten ja maalin kuivuttua koristelin ja rajasin reunat mustalla permanenttitussilla (Promarket).
Muistin sälälootassani makaavan pikkuisen tuliaiseksi saadun aasin. Kotini nelijalkainen asukki raateli kerran harjaksen siltä irti... Nyt bambikuumettani lievittäen päätin, että korjaan aasin, jotta voin leikkiä omistavani edes yhden bambikoristeen.
On muuten uskomatonta kuinka sitä on joskus saamaton. Yksi harjas, yksi liimanveto, yksi minuutti. Oliko se korjaaminen nyt niin vaikeaa, että sitä piti odotella ainakin se kolmisen vuotta?
Nyt se aasi bambi tönöttää ikkunalaudalla. Pitkän matkan on tehnyt Kreetalta luokseni vain ollakseen yksin kolkon ikkunan vieressä. Se tarvitsee paljon bambi-kavereita ympärilleen! 
Sitä kun kääntää katseensa ikkulaudalta vierelleen, näkee kyllä kanssa yhden bambifeikkaajan. Pientä bambimaista asentoa havaittavissa, eikö? Toivottavasti tuo nelijalkainen ei jo suunnittele toista raateluhyökkäystä ikkunalaudan nelijalkaiseen otukseen..se ei tarvitse uutta kaljuuntumistradegiaa.
Ja totta tuli taas todistettua: yksi uusi kirppiskierros bambeja etsien, tuloksena nolla bambibongausta ja yhdet uudet kengät. Ei mun edes pitänyt katsoa mitään päälle laitettavaa!
En kuitenkaan voinut vastustaa kenkiä, ne kuiski ja kieputteli mut tahtoonsa. Seitsemän euroa kustansivat ja se on naurettavan vähän lähes käyttämättömistä popoista. Myyjä taisi luopua kengistä, koska toisen remmin nahkanapin päällystys on vähän laidastaan revennyt. Remmeissä on tarranauhakiinnitys, joten napit ovat vain koristeena - voin vaihtaa tai uudestaan päällystää napit!
Eikä siinä vielä kaikki. Ostin myös läjän vaatteita - vaikkei todellakaan pitänyt. Nyt on leopardiprinttiä, peterpan-kaulusta, petroolinsinistä, kahvikerman sävyä ja mustanpuhuvaa neuletta.. Kaksi mekkoa, neuletakki, toppi, pusero ja neulebolero 7,50e. Oishan nuo eurot voinu huonomminkin tuhlata. Nyt eikun ostokset pyykkiin, jotta pääsee korjausompelemaan!
post signature

10 kommenttia:

 1. Tosi söpön bambin olet maalannut! ♥ Tuossa ekassa ryhmäkuvassa tuo iso, sarvekas vasemman reunan bambi... meillä oli kotona joskus tuollaisia, tai no, kaksi naarasta (ilman sarvia) ja neljä pikkuista, joista yhdellä oli jalka poikki, liian rankan leikin jälkeen. Jotakin jännää muovia, jota käytettiin koriste-esineissä joskus 60-luvulla. Minä olen hurahtanut pöllöihin ja sain kerralla parikymmentä otusta, kun Turussa piipahtaessani löysin jonkun kirppariloosista koko kokoelman myynnissä. Onnea bambin metsästykseen, kyllä niitä jossain on! (Ja nyt soi päässä Agppio racing team tyyliin "missä villi bambit juoksevat?")

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana tuo tekemäsi bambi - kännykkäpussukka! Kauniisti maalattu. =)

  Kävisi mullekin tuollaiset Kitch - bambit ynnä muut eläimet, ongelmana vain se, että mihinkäs (ja mistä!) ne saisi...

  VastaaPoista
 3. Nafisan,
  kiitos :) pöllöt ovat myös tosi ihania! Kiitos, onnea tarvitaan, metsästys jatkukoon!

  Melinda,
  kiitos :) kyllä niille aina nyt jostain tilaa löytyy! :D

  VastaaPoista
 4. Ihania noi bambikokoelmat, on ne niin söpöjä! Bambipussukasta tuli kiva. ^^

  VastaaPoista
 5. Shimauuuma,
  kiitos :) no niimpä, söpöjä todellakin :))

  VastaaPoista
 6. Bambit/peurat/kauriit on pehmoinakin ihania. Tuli vastaan esim. tällaiset kun selasin pöllö-pehmoja:

  http://www.flickr.com/photos/23832211@N03/2270054096

  http://www.flickr.com/photos/violet_peppermint/2946982949/

  VastaaPoista
 7. Nafisan,
  no on kyllä, varsinkin tuo jälkimmäinen! :)

  VastaaPoista
 8. Tuli mieleen kun osaat niin hyvin maalata, että kirjassa Painting animals on stones (Lin Wellford) näytetään juuri tuollaisen pienen bambivauvan maalaus. Netistä varmaan löytyy kuva malliksi...

  VastaaPoista
 9. Jokke,
  kiitos vinkistä! :) Google löysikin hakusanoilla vaikka ja mitä. Tuo taiteilija on ihan uskomattoman taitava, en kyllä pystyisi mitenkään yhtä hienoihin ja kolmiulotteisiin lopputuloksiin, wow!

  VastaaPoista
 10. http://style-files.com/2007/12/07/oh-deer/

  Tuollakin kaikkea ihanaa bambi-tavaraa! ♥

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.