sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Minaudière.

Kaikki Honestly WTF-blogia seuraavat ovat nähneet tämän mielettömän miniclutchin. Välittömästi postauksen jälkeen aloin etsimään kirpputoreilta silmälasikoteloa - itselläni ei ylimääräistä uhria ollut. Tovi etsinnöissä meni, mutta voi sitä hiljaiseksi tukahdettua riemun kiljahdusta, kun vihdoin kirppareilla ravaaminen tuotti tulosta - jackpot!
Ja se kotelo oli juuri sellainen mitä tahdoin: musta ja nahkainen. Koska en omista poraa, jolla olisin saanut nupin (ei kyllä olisi ollut sitä nuppiakaan) koteloon kiinni, keksin vaihtoehtoisen ratkaisun: liiman. Liima pelastaa aina, se on paras kaveri sitten, uskokaa vaikka itse macgyveria.
Nuppina toimii pieni jänö. Pupu oli alunperin sininen, mutta maalasin sen pienoismaalilla mustaksi.
Nyt kun tulisi pian jotkut juhlat niin voisin testata kotelo-clutchia käytännössä.
Testailin mahtuisiko kännykkäni koteloon. Mahtuhan se ja tilaa olisi myös kotiavaimellekin. Jos luurin jättäisi kotiin, koteloon menisi hyvin pankkikortti, huulipuna, avain ja - mitä muuta sitä nyt tarvitsisikaan? Tällä kotelolla voisin hyvin harjoitella juhlimista ilman sitä perinteistä jättimäistä ihan-varalta-otan-mukaan-arsenaalia, jota myöskin muuttokuormaksi ja narikan painajaiseksi on kutsuttu.

Loppuun aasinsilta kolmeen uutukaiskirpparilaukkuun. Laukkukokoelma senkun kasvaa.
Laukku numero yksi: ihastuttavan kullanvivahteinen The Body Shopin veska plus tekemäni kukkanen.
Laukku numero kaksi: punainen pikkulaukku käsilenksulla ja pitkällä hihnalla. Rakastuin!
Laukku numero kolme: kolmioclutch. Missä tämä oli silloin, kun olisin sitä alkuvuonna tarvinnut iltapukujuhliin? Pitkään kaipasinkin mustaa, tyylikästä ja yksinkertaista juhlalaukkua. Nyt se löytyi ja älyttömään parin euron hintaan!
post signature

3 kommenttia:

 1. Voi kun söpö pupulaukku! En kyllä ihan millään saisi ite survottua kaikkia matkatavaroita tuohon, pitäs kyllä saada prioriteetit kohalleen tuo mukana.

  VastaaPoista
 2. Multa löytyy myös tuo sama musta kolmiolaukku :) Erittäin kätevän kokoinen ja nätti laukku :)

  VastaaPoista
 3. Puf,
  kiitos :) olen kyllä samaa mieltä, mutta olen myös oppinut sen, että 90% mukana kulkevasta roinasta on kuitenkin ihan turhaa, joten kevyemmällä arsenaalilla liikkuminen voisi tehdä välillä ihan hyvää :)

  Jenni,
  kiva, mehän olemme sitten laukkusamiksia :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.