sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Tervetuloa 2012!

Hyvää alkanutta uutta vuotta 2012! Eilen paukkui ja räjähteli hyvässä seurassa.
Paukkujakin piti yrittää kuvata, vaikka se oli tiedetysti vaikeaa. Aina ajoitus/tähtäys oli päin prinkkalaa.
Eilen oli kyllä mukavaa ja rentoa, hyvillä mielin voidaan sanoa heitheit vuodelle 2011 ja katsoa uusin silmin uutta vuotta ja sen mukana tuomia haasteita. Jännittävä, erilainen vuosi tiedossa!
Joululahjakaramellit mahaan, joulupallot tyhjään munakennoon.
Olin tomera tyttö ja pistin jo joulunkin pakettiin ja piiloon odottamaan vuoden loppua. En ikinä jaksa pitää jouluhärpäkkeitä pitkään, ne alkavat aina pian joulun jälkeen ahdistamaan ja ärsyttämään..
Edellisen postauksen lopussa totesin, etten listaa to-do-juttuja blogiin. Mutta vannon, kiven ja kannon kautta lupaan, että jatkossa nähdään paljon enemmän tutoriaaleja - muustakin aihepiiristä kuin korut. Olen saanut palautetta, että painopistettä voisi laajentaa isompiinkin töihin. Mielessä jo monta projektia, joita tahdon toteuttaa! Innolla uuteen vuoteen siis!
post signature

5 kommenttia:

 1. Hyvä lupas! Jään innolla diy-tutoriaaleja odottelemaan! :)

  * Hyvää Uutta Vuotta 2012! *

  ja kiitokset mukavasta vuodesta jonka olen saanut jakaa kivan blogisi välityksellä!

  -Roosa

  VastaaPoista
 2. Roosa,
  hyvää uutta vuotta, ja kiitos että olet ollut mukana! Olet ollut ehdottomasti yksi ahkerimmista ja kivoimmista lukijoista :)

  I'm lacking,
  kiitos samoin, hyvää uutta vuotta myös sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Innolla odotan uusia tutoriaaleja! Ja sulla on ihania juttuja muutenkin!

  Niin ja sun uudella kamerallahan saat hyviä ilotulituskuvia. Laitat vaan ajan pidemmäksi (5-15 sek) niin kuvaan tulee jopa usemampi ilotulitus! Vaatii sitten kyllä jalustaa ettei tärähdä.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  kiitos, toivottavasti vuoden aikana odotus palkitaan ;) Niin saakin, googletin jopa ohjeita ennen uuttavuotta, mutta eipä niillä valotusajoilla ym mitään tee jos ei ollut jalustaa..:D vuoden päästä sitten uusi yritys!

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.