perjantai 20. tammikuuta 2012

Hienoa kahvia.

Sain tänään ilahduttavaa postia! Tein äidilleni tilauksen ja sen ensimmäinen osa saapui jo luokseni!
Se on kahvipakettien sisäpuolesta tehty clutch. Äitini on niin taitava! Inspiraationa toimi mielettömän mahtava ecoist.com, joka pursuaa mm. karkkipapereista tehtyjä punottuja laukkuja.
Oma kahvilta tuoksuva pikkulaukkuni sisältää rannelenkin ja mahdollisuuden myös kiinnittää clutchiin olkahihna. Clutchin sisällä on harmaa vuorikangas ja sivutasku.
Vuosia sitten, kun äitini alkoi tekemään kahvipaketeista kauppakasseja, kieltäydyin vastaanottamasta "mummomaista" kassia. Yllätyksekseni, kahvipaketeista taittui myös nuorekkaampi versio pakettien sisäpuolista. Kokokin on soma (24x26x13 cm), joten ei muuten ole yhtään enää mummomainen.
Vielä odottelen tilaukseni toista osaa: kapeammasta nauhasta tehty clutch Brazilin pirteässä keltaisessa!
Taidan alkaa myös keräämään Cafe Arome Hienoa. Tuostakin tulisi kirjaimellisesti HIENO clutch!
post signature

9 kommenttia:

 1. Mulla on kans tekeillä kori kahvipusseista. Ja juuri tuo sisäpuoli päällepäin :) Valmistumistahti on kylläkin vain muutama soiro viikkoon, mutta eiköhän se jossain vaiheessa valmistu :D

  VastaaPoista
 2. Hienoa, hienoa! :) Loistoidea! Oon nimittäin jemmannu kahvipusseja jo pitemmän aikaa, kun oon aatellu tehdä niistä jotain. Perinteinen juhlamokkakassi kuitenkin tympii.. :/

  VastaaPoista
 3. Hei, toive: voisitko kysyä äidiltäsi ohjeita noihin laukkuihin (ja sitten diilata ohjeen blogiisi)? Varsinkin clutch on aivan mahtava! Varsinkin jos siinä on kahvin tuoksua jäljellä :D Ja Brazil on mun lempikahvi makunsa ja paketin puolesta, joten jään odottamaan siitä valmistuvaa laukkua! Taitava äiti sulla :)

  VastaaPoista
 4. Oot lukenu mun ajatukset! Suunnittelin tuollaista kahvipussiclutchia itselleni joskus pari vuotta sitten mutta se jäi ompelukoneen puuttuessa tekemättä. Se oli tosin sellainen chanelmainen, johon tuli ketjuhihna. :) Pitäisköhän koittaa tehdä sellainen nyt.

  VastaaPoista
 5. Anise,
  kori kuulostaakin hienolta idealta! :) hitaasti ja varmasti, eihän tässä mikään kiire ole saada valmiiksi ;)

  Saara,
  kiitos, sisäpuolissa on vielä sekin, että pussien ei tarvitse olla samaa kahvimerkkiä, kun samalta se sisäpuoli näyttää lähes kaikissa :)

  Tuuli,
  kiitos, välitän kehusi hänelle :) en tiedä pystynkö täyttämään toivettasi sillä takaraivossa häilyy edellinen ja toistaiseksi viimeinen yritykseni opetella kahvipussi-punomista..en ollut lainkaan hyvä siinä! :D pistän kuitenkin toiveesi ylös, ehkä joku päivä uskallan kokeilla uudestaan..

  Inka,
  oijoi, chanelmainen versio vasta olisikin jotain! :) kokeile, sellainen olisi ihana nähdä toteutettuna ;)

  VastaaPoista
 6. Onpas äitisi hyvin oivaltanut! Tosi hienoja ovat molemmat!

  VastaaPoista
 7. Tämän ohjeen mukaan olen itse opetellut tekemään :)
  http://www.kaspaikka.fi/keke/kahvikassit/

  VastaaPoista
 8. Hienoja kasseja! Sulla on taitava äiti.
  Syödään tyttäreni kanssa Omareita ja ajattelin aloittaa laukkuprojektin näiden tyhjien papereiden kanssa. Tiedätkö sivustoa, jossa olisi laukunteko-ohjeita?

  VastaaPoista
 9. eilen tein,
  kiitos, hän on tosi hyvä oivaltamaan tuollaisia asioita :)

  Anise,
  iso kiitos linkkivinkistä! hyvä ohje, olinkin ennen ymmärtänyt laitojen teon aivan väärin! Ei ihme, että aikaisemmin homma meni mönkään..

  Misty,
  kiitos, äitini onkin todella taitava käsistään :) karkkipapereista tehtyyn ei ole, mutta jos vilkaset yllä Anisen vinkkaamaa linkkiä, niin sieltä löytyy kahvipakettikasseista tehty selvä ohje, jota varmasti voi soveltaa karkkipapereidenkin kanssa..

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.