tiistai 3. tammikuuta 2012

Aikuisten värityskirja.

Posti toi viimein perille sen ainoan avomiehelleni annetun joululahjatoiveen. Onneksi tiesin ennen joulua, ettei kirja enää ehdi aatoksi, muuten olisin karvaasti pettynyt, sillä odotus on ollut suunnaton. Ja nyt vihdoin My Wonderful World of Fashion (Nina Chakrabarti) on tullut kotiin!
"Belongs to Madam B.C, age: 24" - juuri sopivan ikäisen hommaa!
Kirja oli luultua isokokoisempi. Luulin opusta enemmän vihkomaiseksi, mutta tuohan on oikea jättiläinen painoltaan kuin myös paksuudeltaan. Yli 250 sivua täyttä ihanuutta!
Näytän muutamia kuvia ensivaikutelmaltaan kivoimmista sivuista. Väritystehtäviä, täydentämissivuja, historian havinaa, huumoria, printti-inspiraatioita, luovuuden kehittämistä, jopa pieniä tutoriaaleja..
Tämän kirjan ansiosta ei enää tylsää hetkeä tule! Taidan himoita kirjan toista osaa itselleni.

Kiinnostuitko? Katso lisää: ninachakrabarti.com
post signature

4 kommenttia:

 1. Hei, miten ihana! Juuri oikea juttu sellaisiin "tekis mieli tehdä jotain, mut en tiedä mitä" -hetkiin. Tahtoo kanssa tuollaisen! :D

  VastaaPoista
 2. Lorainne,
  kiitos, se on todella ihana :) vielä yritän kovasti hillitä kirjan täyttämistahtia, koska muuten joudun hyvinkin pian tilaamaan opuksen jatko-osan.....:)

  VastaaPoista
 3. Voih! Ihana kirja. HelmiMummokin tykkäis tuollaisesta värityskirjasta. Teinityttäreni ei tuosta innoistuis...mutta Minä!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  ei se ikää sano, vaan silmää ja luovuutta ;)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.