maanantai 27. helmikuuta 2012

Timanttiset juhlat.

Viikonloppuna juhlittiin oikein kaksin kappalein. Hyvien juhlien jälkeen on vaikea palautua arkeen..
Kun viime viikkona tuli tehtyä koruja, pitihän iltajuhliinkin tehdä uudet "timanttipisara"korvakorut.
Yritin myös väkertää sormusta. Idea hyvä, muoto huono. Toteutus olisi onnistunut, jos olisin tajunut käyttää muuta helmeä kuin tätä isoa molkuraa, joka näyttikin sormessa naurettavan kömpelöltä.
Fail-kategoriaan lokeroitunut sormus meni heti purkuun. Siirsinkin sitten helmen riipuksen jatkeeksi.
Kaulakoruna helmi ei ollut lainkaan liian isosti blingbling, vaan juuri sopivan näyttävä juhliin.
Tässä vielä korvikset ja kaulakoru yhdessä. Sovitus-Pirkko lainasi timanttikoruja hetkeksi ennen juhlia.
Ja sitten vielä korvakorut käytössä. Melkoisesti hurjan isot, mutta eivät kuitenkaan liian isot.
Ja juhlakampaus: muotoilin kuontalosta "rusetin". Hiukset yltä ristiin "punotut" ja alta rusettipesäksi kiepautetut. Kampaus sai juhlissa paljon kehuja, olihan se aika erilainen ja muista poikkeava.
Ja kerta kiellon päälle: asuni. Tämä oli ensimmäinen iltapuku, jonka ompelin vuonna 2009. Suunnittelin mekon itse, helman kaavat muokkasin äidin tekemistä mekkokaavoista, kaikki muu on omasta päästä. Vanhan mekon kaverina uudet korut, violetti Seppälän rusetticlutch ja ennen lähtöä ommeltu hartiahuivi. Mekon yläosa on muuten samasta sifongista, mistä tein edellispostauksen juhlatunikan. 
Ja tältä rohkeaksikin sanottu iltapukuni näyttää takaa. Yläosan nauhat menevät takaa ristiin ja sieltä eteen, mutta ne voi myös punoa vartalon ympäri eri tavoin. Nyt juhlien jälkeen voin vain todeta, että olipahan vain juhlat! Kamera täynnä kuvia, muisti täynnä ihania ja naurua täynnä olevia muistoja. 
post signature

6 kommenttia:

 1. Hieno mekko, hienot korut ja todella makea kampaus! Osaispa itsekin väkertää kaikkia tommosia juttuja tukkaan.

  VastaaPoista
 2. Hih, minulla oli pari viikkoa sitten vanhojen tansseissa saman värinen mekko ja rusettikampaus. :) Minulla tosin rusetti oli ylempänä, ja puolet hiuksista oli auki kiharoilla. Ei voi kuin ihailla, että olet itse saanut tehtyä rusetin! Ja korut ovat ihanat! :)

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Sinun blogia on niin kiva käydä katsoon, kun aina olet tehnyt jotain uutta :)
  Miten tuo koruneula on kiinnitetty helmeen? Meneekö se helmen läpi?
  Ai niin, oletko ostanut uuden Kotivinkin idea-lehden? Olisi kiva kuulla sinun mielipide lehdestä.
  Sirpa

  VastaaPoista
 4. Kirsikka,
  kiitos! :) hyvällä peilikääntötempulla ja esimerkiksi youtube-hiustutoriaaleilla oppii jo pitkälle, suosittelen kokeilemaan :)

  Lorainne,
  kiitos! :)olemme siis olleet värin ja kampauksen suhteen samoilla aaltopituuksilla :)

  Sirpa,
  Kiitos, kiva kuulla :) Kyllä vain, koruneula menee helmen läpi. Taivutin piikin alhaalta että ylhäältä lenkiksi. Uusi 101-ideaa on luettu ja luulen, että palaan lehteen mikäli päädyn siitä jotain toteuttamaan. Tällä(kään) erää lehti ei inspiroinut hurjan paljoa..

  VastaaPoista
 5. Miten siulla on niin paljon juhlia! Oispa miullakii :) Ja aina jaksat väkertää tuommosia hienoja juttuja! Ihana blogi kaikenkaikkiaan! Saanko muuten kysyy että miten oot oppinu ompelemaa niin taitavasti? :o

  VastaaPoista
 6. iita,
  kiitos :) vaikka harmillisesti juhlia ei nyt näytä enää olevan lähiaikoina :( tottakai saa aina kysyä! En nyt sanoisi itseäni taitavaksi, sillä moni perusasiakin on vielä oppimatta. Aloitin pienenä tekemään käsitöitä (äidillä oli tähän suuri vaikutus) ja kokeilemalla oppi eteenpäin. Kokeilu ja erehdys. Sama se mikä ikä on, eikun alkaa vain harjoittelemaan, kyllä siinä taidot ja uskallus kokeilla karttuu :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.