keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Januari.

Tammikuussa: uuteen järkkäriin totuttelua ja harjoittelua mm.joululahjoilla, kuvassa yllä "sisustussipuli".
Kun vuoden alussa tein edellisvuoden suosikkipostauksista koostetta, huomasin unohtaneeni niistä kolmanneksen. Jos ei juttujen tekijä muista niitä, eivät myöskään lukijat. Ja mikä hyöty silloin on edes pitää tallessa vanhoja, mutta vaivalla tehtyjä postauksia? Jotta dementia ei pahene ja muisti virkenee, aletaanpas paketoimaan pakettiin aina kulunut kuukausi omaksi koosteekseen. Mitä tuli tehtyä, paljonko tuli postattua? Oliko kantavaa teemaa? Mikä jäi tekemättä, mihin olisi syytä tarttua alkavana kuukautena? Toivon, että tämä auttaa myös jatkossa postausten parempaan suunnitteluun.
Tammikuussa tuli luvattua enemmän tee-se-itse-tutoriaaleja, sen (ja blogisynttäreiden) myötä myös järjestin arvonnankin. Lupauksen rinnalla kuukauden parhaat palat lahjojen saralta: saatu My wonderful world of fashion-"värityskirja" ja annettu hääpäivä-vuosivihkonen.
Valokuvausharjoittelun lomassa tuli tehtyä vähän sisustusta: sisustuskivet ja foliolla päällystetty rasia. Koostin postauksen siitä mitä kaikkea seinillämme roikkuu, kuvassa suosikkitauluni (lue lisää täältä).
Ei kuukautta ilman koruja ja virkkaamista: tammikuun korututoriaalina olivat sulkakoru ja niittikorvakorut sekä lintuaiheiset korut. Tein myös rintakoruja ja virkkasin mukavan arkipipon.
Yksi iso ja pari pienempää ompeluprojektia: juhlamekko, hametuunaus sekä koiran tossut (tutoriaali).
Kierrätystä: miehelle takkituunaus ja äidin tekemä "kahvi-clutch". Aloitin myös kierrätysaiheisella epäonnistuneella tekeleellä uuden kategorian nimeltä fail (lue lisää täältä).
Tammikuu oli kaikkiaan ihana vuoden aloituskuukausi. Oli juhlia, oli häät, oli treffit (lue lisää täältä). Kuukauden kantavana teemana olivat nahkaiset korut, kylmän valoiset värit hopean harmaasta siniseen, valokuvausharjottelut (kuinka kauan on sopivaa sanoa, että "harjoittelen edelleen"?) ja läheiset ihmiset. Lopuksi voi todeta, että tutoriaalisaldo on kolme. Ensi kuussa pyrin pykälän parempaan!
Pakkasen täytteiseltä helmikuun ensimmäiseltä päivältä myös terveiset blogiavustaja-Coralta.
post signature

2 kommenttia:

  1. Oot kyllä äärettömän ahkera!

    Tästä on hyvä jatkaa vuotta samaan hengästyttävään tahtiin :)

    VastaaPoista
  2. Mrs.Marple,
    kiitos :) vaikkakin näin listattuna tuntui, etten ole lainkaan ollut ahkera..monesti tulee tehtyä niin paljon enemmänkin :)

    VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.