torstai 2. helmikuuta 2012

500.

Olen pitkään paininut kaiken maailman idealappusten kanssa ja nyt tein sen: pistin ne yksiin kansiin. Tykkään tehdä listoja to-do-jutuista, inspiraatioista ja muuten vain suunnitelmista ja kun kalenterissa ja pääkopassa ei enää riitä tilaa blogille, se sai oman suunnittelukansion. Kutsun sitä nimellä planner book.
Tussailin koko keväälle erinnäisiä viikkosivuja, joihin alan suunnittelemaan postauksia ja kirjaamaan ylös puoliksi tehtyjä tekeleitä ja lähes tulkoon valmiita postauksia. Nyt ne eivät joudu enää unholaan!
Kansiossa on myös oma osionsa omille inspiraatioille ja lukijoiden postaustoiveille.
Vinkki: käytetyt kirjekuoret ovat tosi näppäriä lokerikkoja kuvaleikkeille ja pienille lapuille!
Pienet muovitaskut pitävät kansiossa myös tallessa aikaisemmin kirjoitetut idealappuset ja -lippuset.
Aluksi kansio oli ideaalisen toimiva ja se sisälsi pääasiassa vain sen olennaisen ja "ajankohtaisimmat" ideat, joiden kimppuun voisin seuraavaksi ryhtyä..mutta sitten tuli vastaan se sama loputon suo..
Vastaan tuli se hetki kun-ei-vain-osaa-lopettaa ja niitä juttuja alkoi kertymään kansioon liiaksikin. Kevyestä kansiosta tuli raskas ja yhtä painostavan pursuileva kuin unohteleva pääkoppani. Crap.
Tässä tämä viikko vielä uudelleen, ettepäs arvaa mitä olen tälle viikolle vielä suunnitellut! 

PS: tämä postaus oli Madam B.C:n viidessadas postaus. Planner book:n avulla kohti tuhatta mennään!
post signature

3 kommenttia:

 1. Moikka! Uusi lukija ilmoittautuu. Löysin blogisi jokin aika sitten ja tykästyin. Mistä ihmeestä ammennatkin nämä kaikki ideat? Inspiraatiota käyn täältä hakemassa ja sitä tosiaan saakin :) Tämä postaus tuosta kansiostasi oli kiva. Itsekin rakastan listoja, mutten vaan saa aikaiseksi niitä vääntää :) Huomasin vaan, että muuten kiva kansiosi on perustylsän sininen, joten uusi postausehdotus olisi tuunatut kannet kansioon. Mukavaa talven jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Moikka! Uusi lukija ilmoittautuu. Löysin blogisi jokin aika sitten ja tykästyin. Mistä ihmeestä ammennatkin nämä kaikki ideat? Inspiraatiota käyn täältä hakemassa ja sitä tosiaan saakin :) Tämä postaus tuosta kansiostasi oli kiva. Itsekin rakastan listoja, mutten vaan saa aikaiseksi niitä vääntää :) Huomasin vaan, että muuten kiva kansiosi on perustylsän sininen, joten uusi postausehdotus olisi tuunatut kannet kansioon. Mukavaa talven jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Maarit,
  kiitos ja tervetuloa lukijaksi :) Mukavaa, että olet saanut inspiraatiota! Ideat vain tuppaa tulemaan ;) Kiitos postausehdotuksesta, mutta tuon kansia en taida alkaa muuttamaan, koska minulla on muitakin kaava- ym. kansioita ja tahdon, että ne sopivat väreiltään yksiin :) tuunauskasassa on tosin eräs muu kansio, joka odottelee uusia kansia. Sen voisinkin toteuttaa lähitulevaisuudessa :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.