torstai 16. helmikuuta 2012

Ystävyyssormus.

Jäin koukkuun omiin ajatuksiini. Postasin aikaisemmin ystävyysrannekkeesta ja kappas mitä tulikaan taas tehtyä. En ole ennen onnistunut luomaan muuta kuin yhtä ja samaa virtaviivaista raitaa, joten päätin uskaltaa kokeilla jotain uutta. Vaikeasti se starttasi, pari virhettäkin tuli, innolla jatkoin matkaa ja sitten into tyssäsi. Haluanko edes jälleen uutta punottua ranneketta? Jaksanko tehdä loppuun? Fail?
Vaan ei suinkaan: tein siitä sormuksen. Punottua rimpsua tuli tehtyä sopivasti sormen ympäryksen verran. Napsasin saksilla langat poikki ja ompelin päät yhteen (vähän lomittain). Pikku tipat tekstiililiimaa pitää leikattujen lankojen päät paikallaan niin ei lähde solmut käytössä purkautumaan.
Tästähän tuli oikein mieluinen! Sormuspituudella sitä voisi joskus jatkossa kokeilla muitakin kuvioita..?
Ja ystävänpäivä-teema jatkuu aina vaan: viimeiset suklaa-marianne-muffinssit.
Kermavaahtopläjäyksen lisäksi muffinssien koristeena pienillä muoteilla tehtyjä maitosuklaarusetteja.
Kyllä se on vaan niin soma! Onneksi tämä on viimeinen kaloripommi - ettei pääse liikoja plösöytymään!

5 kommenttia:

 1. S o m i a,niin sormus kuin leivonnaiset <3

  VastaaPoista
 2. Moi!
  Voisitko tehdä jonkun esittelyn sun koko kämpästä? Tiiän että oot kuvaillut sitä tänne aiemminkin, mutta sulla taitaa sisustus muuttua sen verran nopsaan että ois kiva nähä miltä tällä hetkellä näyttää :) Ja toisekseen ois siis kiva nähä jotain yleiskuvia yksityiskohtien lisäks!

  VastaaPoista
 3. Nina,
  kiitos :)

  Anonyymi,
  laitan toiveesi mieleen muhimaan :) olen pohtinut samankaltaista ideaa jo jonkin verran mielessäni, mutta en ole vielä vakuuttunut siitä tahdonko paljastaa yleiskuvilla "kaiken", kyseessä on kuitenkin oma kotini :)

  VastaaPoista
 4. Heippa!
  Olipa hauskat minivuo'at! Mistä tuollaisia olet löytänyt?  Sirpa

  VastaaPoista
 5. Hei Sirpa!
  Kiitti, taisin ostaa ne Oulun Lysti ja Kööki-kaupasta. Siellä on paljon mm.leivontaan ja koristeluun liittyviä tarpeellisia ja tarpeettomiakin välineitä :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.