tiistai 22. toukokuuta 2012

Hameponcho.

Ostin viime kesänä Gina Tricotin sesonkialesta ponchomaisen tunikan. Pyöreähelma, väärässä kohdin kulkevat pienet sivusaumat ja hyvin iso päätie ei sitten oston jälkeen napannutkaan. Myönnän, se oli hätäinen heräteostos, jota en saanut kertaakaan päälleni. Melkein vuosi meni, kunnes keksin sen:
Teinkin yläosasta alaosan! Ratkoin säälittävät sivusaumat pois ja pujotin pääntien päärmeeseen ohuen kuminauhan. Ja näin täysin käyttämättömästä virheostoksesta tuli jotain mieluisaa ja käyttökelpoista! Hameen epäsymmetrinen helmakin sopii tämän vuoden kesämuotiin oikein näppärästi.
..joskus näistä poseerausyrityksistä on myös hyötyä, esimerkiksi tämä otos opetti, että hameen alla tulee käyttää alushametta tai muuta pelastavaa kaveria, joka estää helman läpikuultavuuden.

4 kommenttia:

 1. Kiva tuunaus tämäkin :)

  VastaaPoista
 2. Ihana hame :) Minunkin pitäis jostain loihtia tuollainen, kun melkein kaikki mun hameet on liian juhlavia arkikäyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) eikun siis kirpparille, siellä niitä isoja tunikoita ja ponchoja on. Jos ei löydy niin sitten kangaskauppaan ja trikoota ostamaan, leikkaat pyöreän kappaleen ja reiän keskelle. Vähän huolittelua ja kuminauhan pujottelua ja uusi arkihame on valmis ;)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.