torstai 10. toukokuuta 2012

Seitsemän satunnaista

Sain the Versatile Blogger-tunnustuksen asetonihuuruista. Kiitos noora! Tunnustuksen säännöt:
1. Nimeä 15 bloggaajaa. 2. Kerro heille tunnustuksestasi. 3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi. 4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen. 5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi. 
Tuttuun tapaan skippaa tunnustuksen eteenpäin antamisen, mutta tässä tulevat satunnaiset faktat:
Ensimmäinen satunnainen fakta: harrastan satunnaista kotidyykkausta kotipihan roskakatoksessa. En tongi koskaan toisten roskia, mutta jos joku on heivannut pois käyttökelpoista tavaraa saa-ottaa-meiningillä roskalaarien viereen niin minä olen se, joka on useamman kerran huolinut naapureiden kamat itselleen. Olen raijannut roskakatoksesta niin nojatuolin, erilaisia säilytyskoreja, jakkaroita, klaffituoleja, kokonaisen hyllykön ja nyt uusimpana löytönä metallisen pikkuhyllykön. Kengille tuo varmaan on tarkoitettu, mutta minä aion laittaa sen parvekkeelle kukkatelineeksi.
Toinen satunnainen fakta: olen erittäin huono vaihtamaan ompelukoneeseen neuloja. Liian moni työ on tullut ommeltua vääränlaisella neulalla vain laiskuuden takia. Tein lupauksen, että petraan tässä asiassa!
Kolmas satunnainen fakta: teen paljon juttuja, jotka eivät ikinä päädy blogiin. Kyseessä on Fail-kategoria, jonka uusin feilaus näkyy yllä. Ketjut jees, vihreät helmet ok, mutta mitkä nuo sappikiviä muistuttavat kivet ovat? Hyi, kun sainkin tehtyä rumat korvakorut! Onneksi purin ne jo pois!
Neljäs satunnainen fakta: tykkään arkihemmottelusta. Minihedonisti nauttii hetken iloista, kun saa napostella tai maistaa jotain "luksusta" kuten hienompaa juusta, suklaata tai lempihedelmiä. Uusimpia hetken nautiskeluita ovat lakritsitee ja cappuccino-kahviaromi (Kuudes maku, Kauppurienkatu 7, Oulu).
Viides satunnainen fakta: rakastan valkosipulia. Kaikessa ja kaikissa muodoissa, tuoreena tai kuivattuna, sellaisenaan ja mausteena. Ei ole montaa päivää viikossa etteikö valkosipulia tulisi syötyä.
Kuudes satunnainen fakta: en ole koskaan suuremmin välittänyt "normaalikarkeista". Syön niitä kyllä, jos tarjotaan, mutta minulle on luonnollisempaa suunnata suklaaosastolle, silloin kun muut kokevat pakottavaa tarvetta ostaa pussillisen irkkareita. Muut vetää viinikumeja, minä napostan viinirypäleitä.
Seitsemäs satunnainen fakta: olen ollut vuosia, vuosia koukussa naistenlehtiin.
Ostan naistenlehtiä muun muassa siksi, että poimin niistä ideoita ja inspiraatiota. Tykkään hyvistä artikkeleista, mutta on myös kiva saada lehdistä omaan pukeutumiseen ja sisustukseen ajatuksia. Uusin kokeilu on nyt tämä uusimman Trendin suosittelema pikkuisilla printtihuiveilla asustaminen.
Ei ehkä kaikkien juttu, mutta itse aion kokeilla saisiko esimerkiksi näin pikkuhuivitkin kevätkäyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.