lauantai 6. lokakuuta 2012

Lettiprojekti.

Rankka viikko takana, nyt rentouttava ilta edessä. Olo on kuormittunut, mutta silti hymyilyttää, koska jaksoin juuri opetella jotain uutta. Isot puikot, paksu lanka ja kyllä vain, sieltähän se letti muodostui. Täten voin vetää yhden asian tämän vuoden to-do-listalta: palmikkoneuleen opettemisen.

Opettele sinäkin, ohje esimerkiksi täällä: Pientä kivaa: Palmikko of dummies. Kiitos Petra, ohjeesi ansiosta opin jotain uutta myös tänään. Kaksi vuotta siihen meni, mutta parempi joskus kuin ei koskaan!
Nyt laitan aivot hyllylle, puikot sormille ja uuden palmikollisen idean toteutukseen (ei, se ei ole tuubihuivi..eikä pipo..eikä sukat..). Löytyi sopivasti neljä kerää tarjoushintaan, toivottavasti lanka riittää, edellinen suunnitelma meni vähän metsään, kun arvioin langan menekin totaalisen väärin..
Yritin aikaisemmin syksyllä virkata Miami-langasta laatikkomaista, muutamasta palasta yhdistettyä yläosaa..mutta ensimmäisen kerän loppumisen jälkeen totesin, että juu ei, lanka ei tule riittämään millään. Jotkut ideat ovat ovat tuomittu epäonnistumaan. Toivottavasti seuraava projektini onnistuu, wish me luck!

4 kommenttia:

 1. Mä koitin kans hetko sitten virkata laatikko-paita-yläosa-systeemiä,luovuttamaan jouduin minäki..Monesti ne onnistumattomat jutut poikii sitten niitä onnistuvia ideoita :) Yrityksessä ja erehdyksessä ei siis munsta oo mitään vikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tietenkään ole vikaa, mutta jos yrityksien välissä ei ole onnistumisia niin kyllähän se vähän mälsää sitten olisi ;) Ja totta, epäonnistunut opettaa ja silloin voi todella tulla mieleen jotain todella hienoa ja onnistunutta :)

   Poista
 2. Minulla on vielä palmikko opettelematta! :/ Piti tehdä palmikkosukat, mutta sitten aloin neulomaan ja UNOHDIN. Nyt on pakko tehdä toinen sukka samaan tyyliin. Palmikko jää siis odottelemaan... Kiitos ohjevinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No seuraavaan projektiin sitten lettiä mukaan ;) Kiitos Petran ohjeen, oppiminen käy helposti :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.