lauantai 27. lokakuuta 2012

Patenttipanta.

Hellurei, uutta pääpantaa pukkaa. Tällä erää neulottua ja se on kahden uusimman taidon yhdistymä: patenttineulosta ja palmikkoa. Eli toisin sanoen alkuun pannasta puolet patenttia, yksi palmikonmutka ja loput puolet pannasta taas patenttineulosta. Ajattelin et kun kerran patenttineulos joustaa niin hyvin, niin sehän soveltuu hyvin pääpannaksi. Ja palmikkon alku tuo taas kivan kierrelisän pantaan.
Alkaa kyllä näitä pääpantoja kertymään - eikä kuvassa ole edes kaikki.. (Hassua kuinka eri kokoisilta pannat näyttävät noin kokonaisuutena!) On neulottua, virkattua, ommeltua, kierrätettyä. Ja lisää tekisi mieli tehdä! Addiktio, yes?
Seuraavaksi luvassa jo jotain muuta kuin kutomispuikkoja. Tässähän on ehtinyt kertyä jo ompelukoneesta vieroitusoireita. Inspiraatio, inspiraatio!

Kuvan sormus on näkösällä täällä. Muita pääpantoja (ja -tutoriaaleja) voit selata päähineet-kategoriasta.

4 kommenttia:

 1. Kiva tämä uusinkin panta, ja hieno kokoelma noin yhteensä niitä :)
  Minullakin olisi varmaan jo valtava pipo- ja myssykokoelma, jos en tasaiseen tahtiin hukkaisi niitä. Ei uskoisi pipojen kovin helpolla häviävän mutta jotenkin aina onnistun tiputtelemaan niitä päästäni huomaamattani tuolla ulkosalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pidähän pipoistasi paremmin kiinni etteivät nyt noin katoile ;)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.