keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Ne pienet lempparit.

Sain Inkalta haasteen, kiitos Minä itte! Lemppariasioiden haaste on lähtöisin Mokon maailmasta ja halukkaat voivat myös osallistua lahjakortin arvontaan (ks. ohjeet alla). Minun pienet ihanat asiani:
1-2: Valmiit ja onnistuneet neuletyöt sekä uusien tekniikoiden oppiminen. Kuten blogin viimeisimmistä postausaiheista voi päätellä, olen vihdoin musertanut pelkoni (vai laiskuuteni?) neulepuikkoja kohtaan. On ihanaa, että onnistuu ja oppii uusia tekniikoita. Ja vielä ihanampaa on, että en ole ainut joka tykkää lopputuloksista (kiitos siis jokaiselle neulebolerosta tykänneelle)! Positiivinen palaute kannustaa aina!
3. Kasvi, joka ei kuollutkaan. Minua ei ole viherpeukalon taidoilla lahjottu, joten kerta toisensa jälkeen yllätyn, kun yksi viherveska se aina jaksaa herätä eloon jatkuvista vastoinkäymisistä huolimatta. Se oli jo täysin keltainen ja veltto, mutta parturoin sitä metodilla "ei-hajuakaan-mitä-oikein-teen" ja taas se vaan puskee uutta lehteä pintaan! Ihanan sinnikäs jössikkä, se ei anna periksi koskaan!
4. Pienet oivaltamiset. "Miksi-en-ole-tätä-aikaisemmin-hoksannut!" kuten kuvassa oikealla pienensuuri neronleimaus: kapeat lankarullaset mahtuvat vanhan c-kasetin koteloon! Pysyy nuokin järjestyksessä. Ja läpikin näkee, voi ihailla tuota ihanaa kullan väristä lankaa.. Mutta raskinkohan koskaan käyttää sitä?
5. HM:n alennusmekko, joka on mukavuudellaan tämän hetken yksi ehdottomista suosikkimekoistani.
6. Käsirasvat, etenkin hyvät sellaiset - ilman kun vaan ei voi olla. Myönnän, olen koukussa!
7. Täydellisen kypsynyt avokado. Avokado plus paahdettu ruisleipä on vain jotain fantastista. Paahdettu ruisleipä tuorejuustolla ja persijalla on myös jotain mitä voisin suositella kaikkia maistamaan.
8. Valkosipuli - etenkin tuore, luomu, lahjaksi annettu jokasyksyinen sipuliletti, jonka ihana tuoksu valloittaa koko keittiön. Pysyy vampyyrit loitolla ja ruoka terveellisesti maustettuna.
9. Avomiehen kitaransoitto. Tähän ei kyllä perusteluja tarvita. Se on arjen ihanuutta.
10. Cora ja Coran hassut nukkumispaikat ja -asennot. Näistä voisi tehdä montaasin, mutta tässä yksi kuva viime päivien viimeisistä ilta-auringon lämpimistä säteistä, joihin Cora nukahti "istualteen". Siinä se hedonisti lämmössä nuokku ja pilkki minkä ehti. Ja minä tirskuin minkä ehdin!

Näin osallistut haasteeseen, lisätietoa myös täältä:

1. Listaa tämän hetken kymmenen (10) lempiasiaasi (voit halutessasi kopioida haastepostaukseen yllä olevan blogihaastekuvan ja/tai käyttää omia kuviasi).
2. Jaa haaste vähintään viidelle (5) tykkäämällesi blogille ja ilmoita siitä heille.
3. Voit halutessasi myös osallistua Mokon myymäläinstallaatioprojektiin sekä Mokon lahjakortin arvontaan lähettämällä oman lempiasiat -listasi osoitteeseen mokomarket@moko.fi otsikolla: Minun lempiasiani. Ilmoitathan meilissä yhteystietosi. Kaikista lähetyistä lempiasioista valitaan osa ja nämä valitut aiheet tulevat olemaan osa Moko Marketissa järjestettyä esillepanoinstallaatiota, jota päivitetään viikottain teidän lähettämillä lempiasioilla. Jokaisen esiteltävän lempiasian yhteydessä mainitaan lempiasian kertojan nimi ja paikkakunta. Voit seurata myymälän installaatioita Mokon Facebook-sivuilta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 3 kpl 50€ lahjakortteja Moko Markettiin (arvo yht. 150€). Teidän lempiasioiden mukaan elävä Lempiasioita -näyttely rakennetaan viikolla 41 ja arvontaan voi osallistua 3.10- 2.11.2012. Moko Oy pidättää oikeuden muutoksiin.
4. Muista nauttia listaamistasi lempiasioista mahdollisimman usein!
Teen hyvän mielen vuoksi poikkeuksen ja jaan haasteen heille hyvää mieltä tuoville blogeille:

10 kommenttia:

 1. Tosi kiva haaste, kiitos vain :) Yllätyin kyllä todella kun näin haastekommenttisi blogissani - "eihän Madam B.C. ikinä laita tällaisia eteenpäin" :D Mutta kiva että laitoit tällä kertaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Tuuli :) Välillä pitää tehdä poikkeus sääntöön... ;)

   Poista
 2. Hieno nukkumatyyli Coralla :)
  Meillä on tuo koira sen verran iso, ettei ihan yhtä hienoja nukkumaratkaisuja keksi, mutta onneksi kissanpallero sitten kokeilee eri päiväunipaikkoja senkin edestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cora kiittää ;) Kissathan ne vasta hauskoja onkin nukkumapaikoissaan! :)

   Poista
 3. C-kasettikotelo!! Wau, kiitos ideasta! Hyvät säilyttimet on aina tarpeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, toimii moneen asiaan, kunhan eka vetää esim.pihdeillä ne kaksi muovista "törrötintä" pois :)

   Poista
 4. Ihania lempiasioita sinulla ja mukavaa kun osallistuit haasteeseemme! Huomaathan, että osallistut Mokon lahjakorttien arvontaan vain lähettämällä lempiasiat listasi meille sähköpostitse, eli kannattaa laittaa lista meille osoitteeseen mokomarket (@) moko.fi ennen 2.11 niin olet mukana lahjakorttien arvonnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Olisikin kyllä muuten unohtunut. Kiitos muistutuksesta :)

   Poista
 5. En huomannut vielä käydä täällä kiittämässä! :) Kiitos siis tästä, tämä oli oikein ihana yllätys!

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.