maanantai 31. maaliskuuta 2014

Halvat kontaktit.

Nyt äkkiä lähimpään Liideliin! Lidl tarjoaa kontaktimuoveja hintaan 1,69e/kpl! Hamstrasin valkoisia, mustia ja yhden muka-marmorin. Valikoimassa oli myös mm. puu-, leopardi- ja zebrakuoseja. Kyljessä lukee "Kuvioitu kontaktimuovi. Helppo kiinnittää, itsestään liimautuva. Pintojen päällystämiseen. Huonekaluihin, seiniin, ikkunoihin ja kirjoihin." Eli toisin sanoen, sehän on halpakopio dc-fix-muovista. Nämä maksoi yhteensä rapiat 15 euroa, kun dc-fix olisi maksanut jo yhdeltä rullalta 9,90 euroa. Laadussa voi toki olla eroja, mutta kokeillaanpas onko halvan hinnan väärti:
Heti kotona otin "listalta" pienimmän projektin (isän nikkaroima rulla-alusta) kokeiluun. Eikun rulla auki ja toimeen!
Ja tällainen siitä sitten tuli! Hyvin se muovi ainakin levittyi ja kulmatkin sai taiteltua helposti. Aika näyttää, saako muovin otettua pois yhtä hyvin kuin dc-fixin. Sen ei ainakaan pitäisi jättää jälkiä millekään tasolle.
Ja totean vielä, että kylläpä tuli halvaksi, olivat rullat halvempia kuin suklaalevyt. Että nyt vaan sinne Lidliin katsomaan oisko erää vielä jäljellä! Itse olin siellä jo tietoisesti hakemassa muovia heti aamusta ja kylläpä sai taistella tietään, että edes ylettyi koriin. Siellä mummukat kahmi muoveja, vaikka eivät edes tienneet mihin niitä käyttäisivät. Yksi jopa kysyi mitä varten minä niitä ostan..

Nyt tiedän mitä teen loppupäivän. Mielessä monta kohdetta, joka kaipaa uutta pintaa päälleen! Uujeah! 

6 kommenttia:

 1. Huomasin kontaktimuovirulla- mainoksen Lidlin lehdessä, mutta viikonlopun aikana ehdin jo unohtamaan asian kokonaan. Josko siellä olisi vielä pari rullaa minullekin?!

  Tosi hyvän näköisen tuunauksen sait aikaiseksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämähän oli sitten hyvä muistutus :) äkkiä katsomaan oisko vielä jäljellä! Ja kiitos! :)

   Poista
 2. Kiitos jälleen kivasta vinkistä! Viimeksi tuli varta vasten käytyä Lidlissä kun mainostit leimasinta. :D Olenkin juuri mustan kontaktin tarpeessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Maiju :) Lidl on yllättävän hyvä kauppa myös käsityö-/askartelutarvikkeiden kannalta ;)

   Poista
 3. Ostin joskus taannoin Lidlin marmorikuvioitua kontaktimuovia, postasin keksinnöstäni täällä: http://melkeinkuinuusi.blogspot.fi/2013/06/minibudjetin-keittioremppa-4-teippi-ja.html

  Hyvin on pysynyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla muiltakin positiivisia kokemuksia Lidl:n kontaktimuovista :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.