perjantai 21. maaliskuuta 2014

Ystäväni sandaalit.

Kun erehdyin ostamaan pari naistenlehteä, huomasin niitä lukiessani ainakin yhden lehtien muotisivuja yhdistävän asian. Case: terveyssandaalit. Ja mitä pelkistetymmät, sen parempi. Mieleeni tuli heti vanhat rutjakkeeni, jotka ovat kieltämättä olleet käytössäni..todella, todella, todella kauan. Minkäs teet, kun ovat vaan hyvät jalassa? Rumat ne on, kuluneet ja käytössä ränsistyneet. Vähän nolotkin. Blogin alkutaipaleen puolella yritin sandaaleita vähän kukilla ilostuttaa, mutta eivät nuo oikein säväyttäneet.
Eikun turhat koristehärpäkkeet pois (hyvä, että olin käyttänyt kuumaliimaa, lähtivät irti nykäisemällä!).
Ja sitten uutta pintaa päälle. Mustaa nahkaa, päätin. Valkoista himoitsin, mutta musta on aina parempi musta.
Ja tällä erää kiinnitin päällyksen pikaliimalla niin ei ainakaan ala kävellessä nolosti nurkista repsottamaan.
Kyllä nyt on hyvä. Taidan ottaa nämä töihin sisäkengiksi ja juntin uhmallakin yhdistän sukat sandaalien kanssa - vai hetkinen, olikos sukkien käyttö "vihdoin" sallittua ja jopa muodissa suositeltavaa? Oli tai ei, kulahtaneilla sukilla mennään, kun ilmankaan ei vielä pärjää. Note to myself: ostahan edes joskus uusia sukkia.

4 kommenttia:

 1. Voi apuva... Ystävä linkkas mut eilen illalla sun blogiin ja nyt ois enää ekat vuosi ja kaheksan kuukautta käymättä läpi (oon siis selannu/lukenu uudemmasta vanhempaan päin) ja oon ihan koukussa. Ihania ideoita ja kuin laajalti... Suattaapi olla melko harvassa muiden originaalit ideat tuonne kilpaan, säähän oot jo melkeistä kaiken tehny - kaikella rakkauella ja ihailulla tämän lausun. Nostan siulle hattua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei niitä vanhempia kannata lukea, sieltä löytyy melkosta suttua :D Kiitos kovasti, tervetuloa lukemaan jatkossakin uusia juttuja! Mutta olen kyllä täysin eriä mieltä, en millään ole "kaiken tehnyt" :) Luovuus on ehtymätön laji, ideaoita riittää varmasti muillakin, rohkeasti kaikki vaan kisaamaan!

   Poista
 2. Ne on hienot! Kovaan käyttöön vaan, sukilla tai ilman ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta, käyttöön kyllä menevät ;)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.