sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Huppu ja huivi.

Saanen sanoa, että kevätflunssa on syvältä. Joka ikinen vuosi, aina se iskee. Tein lupauksen, että nyt en viipota ulkona liian vähissä vällyissä ennen kuin on oikeasti sen aika. Ja jotta pysyisin lämpimänä enää uudelleen vilustumatta, aion pitää yllä kevättakkien sijaan mymmeli-takiksi ristimääni alehankintaa (kiitos HM, vain 17e!). Takissa on vain yksi mutta: siinä ei ole huppua eikä kaulusta ja se on kovin typerää täällä hyvinkin tuulisessa Oulussa.
Tein takille sitten irrallisen huppuhuivin. Tämän tyyppistä kaavailin jo viime vuoden talvena, mutta ei tullut tehtyä. Idea palautui mieleen, kun näin kaupungilla tosi makeen tytön isossa takissaan ja huppuhuivissaan. Melkein olin nykästä hihasta tuntematonta ja kysyä mistä hän moisen huivin on bongannut. Se oli niin hieno..!
Omasta versiostani tuli hyvin erilainen, mutta tykkään siitä silti kovasti. Se valmistui näistä kahdesta uhrista: vanhasta kaulahuivista ja paksusta tuubivillahameesta (poimin kerran kierräristä ilmaislaarista mukaani). Huivin lisäsin ikään kuin vuorikankaaksi, ettei villa kutita.
Ja hyvin se asiansa hoitaa! Nyt pysyy kevätviima poissa, kunnes tulee varmat lätsäkelit. Niitä sitten odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.