maanantai 15. syyskuuta 2014

Arvonta on päättynyt.

Kirja- ja koru-arvonta on päättynyt. Kiitoksia kaikille osallistuneille! Kaulakorun voitti SaraCupCakez ja reseptikirja meni Anonyymille. Voittajiin on otettu sähköpostitse yhteyttä. Onnea voittajille, on kiva aloittaa uusi viikko kivoilla voitoilla!

Arvonnassa pyysin kertomaan parhaita / hyviä kierrätysvinkkejä arjestanne. Oli ilo lukea ajatuksianne ja huomata, että lukijoiden joukosta löytyy paljon sellaisia, joilla kierrätys on enemmän elämäntapa, jossa ei oikeastaan edes osaa sanoa yhtä "parasta kierrätysvinkkiä". Konkreettisia ideoitakin osallistumisista löytyi, tässä niistä muutamia nostoja, jos vaikka hoksauttaisivat jotain muuta lukijaa ryhtymään samaan. Arvonta-kierrätysideoiden satunnainen top 6:

1. Vessapaperihylsyjen kierrättäminen koiralle herkkukätköiksi. "Nami sisään, päät yhteen ja hylsy piiloon. Saa koira etsiä ja tuhota saadakseen palkinnon!" (Idea / Tuusuls670)

2. Happy Joe-omenasiiderin korkit magneeteiksi, korviksiksi tai kaulakoruiksi. "Korkin sisäpuolella on aina joku ihana pieni positiivinen teksti." (Idea / Lady Narcissa)

3. Kuvaputkitelkkarista uniikki kaappi. "- - joka oli vielä sellaisessa klassisessa puukaapissa. Kaapissa oli vielä haitariovet, jotta telkkarin sai tarvittaessa piiloon. Kuvaputki ja muu roina kierrätykseen, ystäviltä sain ylimääräistä puutavaraa kaappiin takaseinäksi." (Idea / maipi)

4. Tölkkiklipsujen kerääminen talteen. "- - annan ne eräälle naiselle, joka tekee niistä koruja ja laukkuja. olen kohta yli vuoden ajan niitä kerännyt ja muutaman kuukauden välein toimitan hänelle ison pussillisen." (Idea / haidi)

5. Mehukattipullojen uudelleen käyttäminen. "mm. pressun painoina (täytetty hiekalla), suppiloina (pohjasta auki) ja lapioina ( iistosti kyljestä auki, hyvä mm. hiekan heittelyyn pihalle talvella). Noita löytyy muutama (huom, ei liikaa ;)) varastosta, koska niitä voi käyttää mihin vaan!" (Idea / Pauliina)

6. Kirjankierrätyshyllyt. "Pidän älyttömästi kirjankierrätyshyllyistä. Pohjois-Haagan kirjastossa on jopa tavarankierrätyshylly, jossa saa nimensä mukaisesti kierrättää muutakin pientavaraa. Mun vinkki olis, et jos mahdollista, käytä kierrätyshyllyjä tai perusta oma vaikka työpaikalle." (Idea / Hiipi)

Oliko oma osallistumisesi kenties joku näistä? Näillä ajatuksilla, hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.