lauantai 6. syyskuuta 2014

Teippausta osa kaksi.

Monet varmaan tunnistavat nämä Stop the water while using me-tuotteet (ks. lisää tuoteperheen nettisivuilta, stop-the-water-while-using-me.com). Nämä jäivät mieleeni pyörimään jo silloin, kun ne ensimmäistä kertaa näin. 
Jäivät niin kovasti mieleen, että oli pakko replikoida teksti omaan käsisaippuaan. Ostin kivan värisen ja kivan tuoksuisen käsisaippuan, mutta siinä oli niin pirtanan ruma etiketti, että sehän ei meille esille saanut jäädä. Lainateksti, dymo ja uusi ystäväni hopeateippi riensivät apuun. Nyt kelpaa taas saippuaputelia kattella ja käytellä.
Ja kun taas kylppärissä teippien ja saksien kanssa sohelsin, liimasin myös koiran hammaskuppiin (joo, meillä harjataan koirulinkin hampaita) tassun kuvan. Tarra peitti kupista lähtemättömän tuhrun mikä on mahtis juttu.
Jos eivät aikaisemmat hopeateippaukset (ks. tämä postaus) olleet vielä mitään, niin nyt on ainakin blingblingchingiä tarpeeksi! Nyt tuli discosäihkynät rytinällä vessaan, enää puuttuu överi discopallo katosta!  
Korjattakoon kuitenkin, että säilytyskori ja -kuppi tulivat virkattujen korien tilalle vaihtelun vuoksi ja ne eivät suinkaan ole teipattuja, vaan käytin päällystyksessä vanhaa lahjakassia. Yllättävän ison palan saa muuten, kun leikkaa lahjakassin auki! Vastaavanlaisella palalla päällystäisi vaikka ja mitä. (Ks. myös lahjakasseista tehdyt säilytyskorit.)
No niin ehkä nämä teippailut ja hopeaiset yksityiskohdat NYT riittävät. Muuten tarttee mennä vessaan aurinkolasit päässä. (Kuvan dry shampoo, putsaustökötti ja polkuroskis löytyvät tästä postauksesta).

4 kommenttia:

 1. Koirulin kupin tassutarra on niiiiin söpö.

  VastaaPoista
 2. Täällä kunnostauduttiin viime viikolla. Siivosin ja järjestelin nimittäin meikkipöydän uuteen uskoon ja tuunasin ruman perusrasvapurnukan salmiakkikuvioin. Innostuin blogissasi olevasta teuppausta- postauksesta. :)

  http://suosikkimakuja.blogspot.fi/2014/09/putelit-ja-purnukat-jarjestykseen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Mahtava kuulla, että innostuit ja tuloksiakin näkyi tulevan! :) jatka samaan malliin! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.