torstai 11. syyskuuta 2014

Prameat korvikset.

Se, kun on tietoinen jostain pienestä kehonosasta on kyllä top10-ahistavat-asiat-julkisella-paikalla-listan kärkipäässä. Nämä alekorvikset olivat nimenomaan sitä. Että, jos vain tahtoo olla ylitietoinen korvistaan, nämä ovat just oikeat kaverit siihen.
Ei näillä painavilla riippakivillä voinut edes kävellä takaisin kotiin, kun tuntui, että korvalehdet venyy. Ei muu auttanut kuin avata korulenkit ja pistää korvikset kahteen osaan. Korviskoukut tilalle ja se oli siinä.
Kyllä helpottaa. Paino putosi harteilta asti ja nyt jo vähän hymyilyttää. Prameuskin laski, nythän näitä voisi jopa käyttää arjessa. Kokonaisuudessaan olivat täysin juhlatällingin korviksia, nyt pienempänä eivät enää välttämättä.
Mutta mitä tekisi korviken nappi-puoliskoille? Liitänkö roikkumaan esim. pienet strassit tai helmet? Vai leikkaisinko nuo kiinteät renkaat pois? Mitä sinä tekisit? Enemmän vai vähemmän? Ajatuksia?

6 kommenttia:

 1. Näppärästi tuli yksistä korviksista kahdet. :) Ehkä jotain pieniä ketjunpätkiä roikkumaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ketjunpätkät voisi olla hyvä idea :) pitääkin mallata miltä ne näyttäisivät yhdistettynä :) Kiitti ideasta!

   Poista
 2. Mä leikkaisin renkaat pois ja tekisin toisesta sormuksen ja toisesta rintakorun. Ehkä vähän vanhanaikaiset ideat, mutta kyllä niille aina käyttöä löytyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtä vanhanaikaisesti myös minulla kävi mielessä sormuksen teko (ja toisessa kaulakoruriipus kenties), mutta en raaski näpsästä takaa poikki korvispiikkejä - en ainakaan vielä :)

   Poista
 3. Noista tulis päheen rockhenkiset, kun niihin yhdistäis jotain rouheeta, vaikka nahkaa, pyörän sisäkumia tai vinyylilevyn palat!
  Susu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea Susu :) pitääpä sommitella vähän nahkaa, se voisi olla mieleeni :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.