sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kontrastiraita.

Voi sentään ne neulokset, jotka ei vain halua pysyä silmukoissaan. Ostin ajat sitten kirpparilta neuletakin, joka jo ostaessaan oli vähän rakoilevainen niskasta. Korjasin sen ja kohta se irvisti taas. Parsin saumaa uudelleen ja virnuilu lähti kulkemaan korjausten vierestä. Ja taas paikkausta. Nghhh! Todella ärsyttävää. Neuletakki on muuten niin kiva ja hyvänä pysynyt, ei nyppyjä, ei ole venähtänyt.. Mutta tuo saamarin sauma! Se ei vaan pysy kiinni vaikka liimalla sulkisi!
Nyt sai riittää, ala loputtomiin parsimaan, alkaa sekin pikkuhiljaa näkymään rumasti. Oivalsin, että ujutampas koko sauman piiloon. Rimpsu puuvillanauhaa ja sinne meni, ei enää virnistävää niskaa, ei enää minireikiä napinläven vieressä.
Olisi voinut valita hillitympääkin sävyä, mutta turkoosi-ihastukseni ei ole vielä hiipunut, joten turkoosia se sitten jälleen oli. Tuopahan vähän tuohon hiirulaisharmaaseen särmää ja kontrastia.
No nyt ei tule huomenna maanantai-aamun vaatetustuskaa, kun tietää valmiiksi mitä voisi pukea päällensä.

8 kommenttia:

 1. Tosi makee toteutus ja ihana turkoosi!! Olenpa heittänyt menemään pari samanlaista purkautujaa, mutta jatkossa tiedän miten sellaisten kanssa kuuluu toimia. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Perhoneito :) Ole hyvä vinkistä! Täytyy myöntää, että olisihan sitä itsekin voinut tämän keinon tietää paljon aikasemmin..:)

   Poista
 2. Eksyin blogiisi ekan kerran. Selasin sitä kirjaimellisesti koko päivän. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, olipa kiva, että eksyit! :) tervetuloa mukaan ja toivottavasti selailet uusia juttuja jatkossakin :)

   Poista
 3. Hei!
  Hyvä idea!
  Oliko tuo ihan puuvillaista, joustamatonta, vinonauhaa?
  Enpä ois hoksannut.
  Kiitos paljon vinkistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipähei! Kyllä vain, joustamatonta arv.2cm leveää puuvillanauhaa. Ei siis varsinaista vinonauhaa, mutta ihan hyvin voisi vinonauhaakin käyttää :) ole hyvä vinkistä! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.