maanantai 11. huhtikuuta 2016

Numeroidut aluset.

Sain vanhoja korkkialustoja askarteluun. Pöytätabletteja alkujaan, mutta hiukan olivat jo osumaa jos toistakin saaneet.
Askartelin toisesta tabletista neljä lasinalusta. Saksilla oli helppo leikata, piti vain varoa ettei reuna lähde murtumaan väärään suuntaan. Kynällä hahmottelin numerot päälle ja mustalla akryylimaalilla maalasin ne. Inspiraationa toimi ainakin Perobassa myynnissä olleet numeroidut korkkialuset (ks. kuva, aluset eivät löydy ainakaan enää verkkokaupan valinnoista).
Kylläpä kerrankin meni sattumalta koko nappiin! Alunen on nimittäin just riittävä myös vesikannun alle!
Ja uudet aluset tulivat täysin tarpeeseen, sillä meille juuri saapui pitkään etsitty uusi ruokapöytä! Sopivan mallista massiivisen oloista, mutta silti kooltaan pientä pöytää sai etsiä. Ja toimitustakin odoteltiin tovi. Ja nyt se on meillä! Ja se on ihana. Valkoinen, kiiltävä ja niin ah, naarmuton! Seuraavaksi vaihtoon lähtevät mustat tuolit.
Tämähän toi ihan uutta puhtia myös ruoanlaittoon. Pääsee kattamaan kaikkea ihanaa uuden pöydän ääreen..!

4 kommenttia:

 1. Noistahan tuli mageet. Tarvitsisin itsekkin partsille jotain tuommoista.

  VastaaPoista
 2. Siis aivan ihanat. Miten ihmeessä saat vapaalla kädellä tehtyä noin siistit numerot? T: vapisevat kädet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) olen huomannut, että käden asento auttaa paljon, jos ei käsi pysy tarkkana. Myös ote pensselistä (mistä kohdin pitää kiinni ja kuinka voimakkaasti) ja pensselin nopeus auttaa :) usein liian moni pitää liian läheltä ja yrittää liian tarkoin vedoin, kun höllää otetta ja pyrkii kevyempään jälkeen, tarkkuus paranee :) kokeile ensi kerralla auttaisiko sinun vapisevia käsiä nämä keinot :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.