sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Korjattu purkki.

Hei täällä taas! Tulipa pidettyä tahaton, mutta tarvittu tauko bloggaamiseen. Joulun jälkeen iski epätavallinen lamaannus ja turhautuminen. Joskus sitä ei vaan jaksa. Keskityin sen sijaan käyttämään ajan kaikkeen muuhun. Blogin 7-vuotispäiväkin(!!) tuli ja meni. Samaan aikaan mietin käynkö kirjoittamassa viimeisen heippahein. Mutta täällä ollaan silti edelleen!
Ja paluu tehdään niinkin tylsästi kuin yhdellä lasipurkilla. No, onhan se pirskahtelevan keltainen. Ei kovin jännittävän näyttävää. Ehkä on hyvä lähteä pienestä liikkeelle, jotta ei iske heti paluuta lamaannukseen.
Purkki oli myslipurnukkana, kunnes kaatua kopsahti. Mukava halkeama tuli, mutta ei silti mennyt palasiksi. Mies jo kysyi, eikö voi heittää menemään. Noeitietenkeen, eivoi! Käyttöä kyllä löytyy. Ei uskalla enää elintarvikkeille käyttää (ettei vain irtoa lasisiruja), mutta maljakkonahan se menisi vielä. Ja jotta sain särön piiloon, tuputin akryylimaalilla epäsymmetrisesti maalarinteipillä rajatun alueen. Pistin useamman kerroksen ja sinne se häipyi maalin alle.
Kivasti tuo keltainen väriä olohuoneeseen. Vielä tarvitsisi maljakkoon oikeita kukkia kestopaperikukan tilalle.

Ks. myös kuvissa näkyvät: sisustuskontaktilla koristeltu kukkaruukku / itsetehty kestävä jättipaperikukka.

13 kommenttia:

 1. Jos vois sanoa, että oli hyvä vahinko. Maljakosta tuli hieno, sopii ton tyynyn väritykseen hyvin. Kestokukka hyvä, ei tartte vettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, hyvin sopii tyynyn kanssa yhteen :) kestokukka ei nuupahda koskaan, on pysynyt hyvänä pitkään, välillä vain ravistelee pölyt pois ;) kiitos!

   Poista
 2. Olipa onnistunut pelastus maalilla, halkeamaa ei näe yhtään <3
  Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ei kyllä näy, hyvin peittyi piiloon! :) Hyvää sunnuntaita sinullekin.

   Poista
 3. No siitähän tuli kiva ja pirteä värivalinta. Kivat kuvatkin! Ja etkä kyllä lopeta blogiasi!!! Mä teen susta muuten julkisen valituksen jonnekin universaaliin blogituomioistuimeen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna :) <3 apua, ei kyllä uskaltaisikaan tuommoisen ukaasin jälkeen ;)

   Poista
 4. Samat ajatukset kuin Sannalla tuossa edellä. Toivon kovasti, että lopettamisajatus oli vain hetken hairahdus. Ymmärrän kyllä sen, että bloggaaminen ei ole maailman tärkein asia ja joskus motivaatio saattaa vain kadota. Kivaa, että olet edelleen täällä :-) Uusia postauksia odotellen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta ja tsemppaavasta kommentista :) <3 ja täällä ollaan vielä edelleen! Uutta sisältöä pienesti ehkä jo ideoiden.. :)

   Poista
 5. Joo ei saa lopettaa! Tää on ainut käsityöblogi mitä jaksan yhä seurata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ainakaan ole realisoitumassa vielä se.. :) mutta miksi on jääneet muut blogit? Varmasti on muitakin seuraamisen arvoisia, ihan varmasti :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.