sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Lämpöaluset osa 2.

Tein parit lämpöaluset (eli lämmitettävät mukinaluset, sis. jyviä/riisiä, toimii kuin mikrossa lämmitettävät niskatyynyt ym.) jouluksi parille ystävälle (ks. lisää tästä postauksesta) ja nyt sain aikaiseksi tehdä pienen setin alusia omaan käyttöön.
Riskillä valkomustalla tyylillä mennään. Kaksi neljästä sai sentään toisen puolen mustalla, jossa ehkä ne mahdolliset tahrat eivät näky. Jos yritetään olla aikuisia ja juoda siististi ilman loppasuuta. Onnistuuhan ne jotkut elämään valkoisella sohvallakin ilman tahroja, joten eikö tässä parit mukinaluset saada pysymään valkoisena?
Kuppi on tyhjä. Ehkä olisi voinut tuoda eloa kuviin keittämällä kaffet, mutta ei tehnyt vielä mieli. Hetken jo mietin pistänkö lavastuskahvit pystyyn, mutta ehkei sentään. Saa olla yhtä valkoinen kuppi mitä alusetkin.

5 kommenttia:

 1. Onpa suloisia mukin lämmittimiä!
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Nää on super-ihanat! Valkoinen on tosiaan aina hieman riskiväri, varsinkin mun kohdalla. Mä tuppaan kaatamaan kahvit aina valkosille housuille, sohvalle tai matolle :D Joka tapauksessa, kivat aluset! Lahjanakin toimisi mainiosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jani :) Saa nähdä kauanko pysyy täällä puhtaana :D

   Poista
 3. En voi sietää kylmää kahvia ja esim. ommellessa tahtoo jäähtyä helposti. Tosin, jos on valkoiset aluset riskialttiit niin olen kyllä monesti miettinyt, että mitä järkeä on kahvikupissa pöydän reunalla kaavoja piirtäessä tai kankaita leikatessa. :D Tuota täytyy siis kokeilla siihen käyttötarkoitukseen kuitenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta! :D mikähän siinä onkin, että se kuppi pitää laittaa johonkin paperipinkan, kirjan tai jopa läppärin päälle :D

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.