sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Farkuista koruja osa 2.

Täytyy kyllä sanoa, että on iloa ja onni saada tehdä työkseen sellaista mistä todella nauttii. Toistan kuin rikkinäinen levysoitin, että yksi työtehtävistäni on Kauneimmat Askartelut -lehden toimittaminen (kerroin asiasta lisää tässä postauksessa). Harrastuksesta tuli ihana työ! Mutta täytyy myös todeta, että työ häiritsee vahvasti vapaa-ajan kässäilyjäni. Ei oikein jää mehuja tehdä mitään omaa kotona. Voi itku, ei taaskaan mitään uutta blogiin. Esitellään sitten kerta kiellon päälle lisää farkkutilkkukoruja. Sormuksen ja "rullatut" korvikset esittelinkin jo tässä postauksessa.
Näistä tummista farkkukoruista tykkään tosi paljon! Rannekkeessa on kaksi kerrosta ja vaaleampi kuultaa rei'itetyn alta. Korvikset ovat jämäkät ja niitä koristaa liimatut strassit. Ohjeet näihin ja ensimmäisen kuvan muihin kierrätyskoruihin löytyy lehtipisteestä Kauneimmat Askartelut 1/17-lehdestä. Lehdessä on mukana ihan laajempi farkkujen kierrätyskokonaisuus ja korujen lisäksi minun tekemääni siinä oli myös tilkkupussukka (josta lisää tässä postauksessa).
Vähän tylsää esitellä "leipätöitä" blogissa, mutta näillä nyt mennään. Ja seuraavaa numeroa töissä jo pakerretaan. En voi kertoa vielä sisällöstä, mutta paljon tulee sisustusta, koruja ja laajoja diy-teemoja erilaisine ideoineen. Kaikkiaan jälleen yli 50 uutta DIY-ideaa, paljon siis inspiraatiota, aijjai kyllä passaa! 2/17 numero ilmestyy 25. huhtikuuta. Silloin alkaa kesä olla jo ihan nurkan takana (ainakin toivottavasti)!

Tykkää ja seuraa lehteä myös Facebookissa ja Instagramissa @kauneimmataskartelut #kauneimmataskartelut

6 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä ihana työ :-) Ihastelin jo lehteä lukiessa näitä farkkujuttuja. Tosi kivoja ideoita!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja koruja olet tehnyt. Noita on kiva katsella.

  VastaaPoista
 3. Tänään tuli naurettua itelleni, kun selitin 9-kuukauden ikäiselle tytölleni, että äiti tekee nyt madambeeceet ja leikkaa fazerina-paketin kultapilkulliset sivut talteen pakettikorteiksi. 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oikein! :D Ne onkin ihanan kultapilkulliset, pitäähän se hyvä kuosi uusiokäyttää ;)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.