tiistai 16. maaliskuuta 2010

Lucky Stars ja muut kivat.

Olohuoneen seinällä hallitsi ennen 120 m leveä tauluni. Tykkään kovasti teoksestani, mutta nyt kevään lähestyessä taulu alkoi ärsyttämään päivä päivältä enemmän. Sävyt tuntuivat inhottavan raskailta ja tulin niistä pahalle päälle. En tahtonut maalata taulun päälle mitään uutta, joten eikun B-vaihtoehto käyttöön: kankaalla päällystäminen. Ja tässä taulu käsittelyn jälkeen. Enpäs älynnyt silittää kangasta ensin ja rypyt loistavat, mutta onneksi ne ovat jo ajan myötä vähän suoristuneet.
Kangas oli harkittua tyyriimpi, mutta ostin sen, koska sävyt ovat ihanan lempeät, eikä printistä hypi bussit, sillat ja veneet silmille, vaikka ne ovatkin melko isokokoisia. Luulen, että taulu pysyy tällä menolla aika kauan peitettynä - eihän tuohon printtiin voi kyllästyä?Olohuone sai vihdoin uuden lampunkin.

Koko talven kaikki tasot ovat ammottaneet tyhjyyttään, kun aikaisemmin riisuin kaikki vähänkin silmää ärsyttävät sisustuskrääsät piiloon. Nyt koristeluhimo on iskenyt ja ihan esimerkin vuoksi vertailussa lipaston päällinen ennen ja jälkeen.
Kun ennen lipaston päällä oli vain kukka, vaasi, vinyylikulho ja lamppu, niin nyt jälkeen lipasto on saanut enemmänkin kavereita. Luulen, että jos tavaroiden lisääminen jatkuu tätä menoa, saan hankkia toisen lipaston kantamaan kaikkea krääsän painoa.Enkelipojat ja lasipurkki paperitähtineen ovat suosikkini. Katso täältä tähtien taitteluohje.

4 kommenttia:

  1. Ihania sisustusideoita! Miten odotankan että muutan omaan kotiin ja saan sisustaa sen ihan itse... =))) Vanha huone jo tympiikin, vaikka sen sisustamisesta ei kauaa ole. Noita ruusekkeita täytyy ainakin koittaa!

    VastaaPoista
  2. melinda,
    kiitos :) niitä ruusukkeita sitten tekemään oma koti täyteen ;) se on kyllä ihana hetki kun pääsee omaan kotiin ja ekaa kertaa uuden kämpän sisustamiseen!

    VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.