torstai 11. maaliskuuta 2010

Sovitusnukke.

Täytyy nyt hehkuttaa posket punaisina siitä, kuinka kivat ja taitavat vanhempani ovat, kun he toteuttavat pitkäaikaisen haaveeni sovitusnukesta. Jippiaijjee!Tässä vaiheessa minun osallistumisvaiheeni tekoon oli jo ohitse. Seisoa pällistelin piinaavan kauan kuin semeenttiin upotettuna tuon häkkyrän sisällä. Tämän jälkeen verkkoa on muotoiltu mittojeni mukaan. Isä täytti nuken, teki siihen metallisen jalan ja toivottavasti äiti pääsee pian pehmuste- ja päällystyshommiin.Sain sähköpostiini kuvan, jossa puolivalmis nukke on puettu huiveihin ja vanhaan paitaani. Kyllä alkaa näyttää jo lupaavalta. En malta odottaa sitä, kuinka kivaa ompelemisesta tulee oman sovitusnuken kanssa!

8 kommenttia:

 1. Tosi kivaa, että saat oman sovitusnuken, siitä on varmasti hyötyä ompeluprojektien kannalta! :)

  Näitä blogisi tee itse-juttuja on muuten ollut tosi kiva lukea!

  VastaaPoista
 2. christina,
  se on tosi kivaa, pääsee kehittymään ompelemisessa erilailla, kun ei enää tartte pukea ja riisua päälle ja sovittaa peilin kautta. Näkee ongelmakohdat paremmin, nopeammin ja helpommin.

  Kiitos, toivottavasti jutut ovat myös inspiroineet :)

  VastaaPoista
 3. Loistava juttu tuo nukke! Sen kanssa on kyllä tsiljoona kertaa mukavampaa muotoilla vaatteita kun vaikkapa tökkimällä jatkuvasti itseään neulalla :D
  Mäkin olen ollut niin onnellinen tosta omastani, joka just nyt kyllä näyttää enempi huivitelineeltä...

  xoxo, Prefecta
  Another Fab Day

  VastaaPoista
 4. prefecta,
  aivan, hyvästi nuppineulanpistot! Tervetuloa sovituksen helppous! Minullakin varmasti nukke tulee kokemaan hetkiä, kun se toimii vaatekuorman telineenä...:D

  VastaaPoista
 5. Heippa!
  Olin vissiin viimeinen joka löysi parolanasema.blogspot.com mut käy kattoon ideoista betoniset kynttilänjalat!!! Ihania juttuja!
  Sirpa

  VastaaPoista
 6. Sirpa,
  parolanasema on tuttu blogi, olen kyttäillyt sitä viime joulukuusta lähtien kuola valuen, kun siellä todella on vaan niin ihania juttuja! Mutta kiitos vinkistä, moni ei vaivaudu vinkkailemaan löytöjään eteenpäin :)

  VastaaPoista
 7. Hetkonen, hetkonen. Metalliverkkoa? Kieputetaan ympärille? Ja sen sisälle sementtiä? Löytyykö tähän sovitusnuken tekoversioon ohjetta jostain? Kiinnostaisi tehdä sovitusnukke ja netistä löytyy näköjään useammankinlaisia versioita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä nyt osaa tämän postauksen enempää kertoa sovitusnuken tekemisestä. Äiti ja isä ideoivat sen tekemisen ja toteuttamisen, itse vain sivusta malttamattomana seuralin. Sen vähän mitä siitä silloin opin, olen jo unohtanut. Toivottavasti löydät hyvät ohjeet, joiden avulla voit tehdä itsellesi sovitusnuken! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.