maanantai 15. maaliskuuta 2010

Purkkia purkin perään.

Kierrätin lasipurkkeja aikaisemmin jo lyhdyiksi ja nyt päädyin koristelupuuhiin. Ihan pikkuiseksi kerholaiseksi tuntee itsensä, kun tälläisiä helppoja askarteluhommia tekee.Helppoa kuin mikä, tarvitset vain: askarteluliimaa, koristehiekkaa, palan pahvia ja lautasen/tarjottimen, johon voit levittää koristehiekkaa.Levitä liimaa purkin laitoihin pisteinä, viivoina, kuvioina tms. Pyöräytä purkkia koristehiekan päällä niin, että hiekkaa tarttuu tasaisesti jokaiseen liimakohtaan. Ei haittaa jos liima leviää ja hiekkaa on siellä missä ei tarttisi olla.Voit pelastaa epäsymmetrisyyden vielä, kun liima on kosteaa: tasaa hiekka-alueita työntämällä pahvinpalalla hiekkaa laidoista tahtomaasi suuntaan. Anna kuivua ja valmista tuli!

3 kommenttia:

 1. Hyvän värin valitsit ;) pitäisikin keksiä tuolle hiekalle hyötykäyttöä, kukkaruukussa se menee rumaan klimppiin. Olen kyllä käyttänyt sitä kynttilöiden kanssa ihan niin vain että hiekkaa lasipurkin pohjalle ja kynttilä siihen pystyyn.

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä idea! Kevätmaisia, kun ovat keltaisia noi purkit. =)

  VastaaPoista
 3. jokke,
  kiitti :) itse en ole tainnutkaan käyttää tuota hiekkaa muuten kuin askartelussa. Kerran täytin maljakon sillä, mutta peruin idean, kun pelkäsin, että maljakko kaatuu..

  melinda,
  kiitos :) mutta eivät ole keltaisia vaan limenvihreitä ;) kevätmaisia tosin sekin.

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.