sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Sormukset järjestykseen.

Pistin sormukset järjestykseen. Yksi kuppi täynnä sormuksia ei paljoa houkuttele ihastelemaan, joten tein sormuksille kunnon säilytyslaatikon. Otin Diorin minihajuvesilaatikon, jota olen jemmaillut jos mihinkin tarkoitukseen. Nyt se löysi kohtalonsa. Tosin huomasin, että sormuskupin pohjan näkyessä, laatikko on kaikille rinkuloille liian pieni. Lähes jokaiseen väliin on tungettuna kolmet sormukset, joten uusille ei liikoja tilaa ole. Täytyy siis tehdä tulevaisuudessa isompi boxi.Tee näin: leikkaa fleeceä, jonka leveys on laatikon sisuksen levyinen ja pituus noin tuplaten mitä laatikon pituus. Levitä reilusti liimaa (erikeepperi käy) laatikon pohjalle ja reunoihin. Ennenkuin liima kuivahtaa, asettele fleece (yksin/kaksinkerroin) laatikon pohjalle aaltoilevasti poimuttaen. Anna liiman kuivua rauhassa ja ota laatikko vasta sen jälkeen käyttöön.

6 kommenttia:

 1. Oletko itse tehnyt tuon legosormuksen? Jos olet, niin mitä liimaa käytit? Itselläni ei nuo legot tai pahemmin muutkaan koristeet pysy sormuksissa kiinni, joten olisi ihan kiva edes joskus onnistua. =)

  VastaaPoista
 2. Se on tuo legokin musta aika hupaisa ;P

  VastaaPoista
 3. Jee, hyvä ja käyttökelpoinen idea! Tuonne vois poimujen väliin vielä ehkä laittaa pahvia tukevuuden takaamiseksi?
  Mun sormukset tarveis myös jonkun säilytyspaikan...

  VastaaPoista
 4. melinda,
  olen tehnyt itse, ostin ruokakauppareissulla vahvinta jokapaikan pikaliimaa, jota käytin liimaamiseen, en nyt muista merkkiä..(scotch extra jotain?) Kiinni on ja pysyy :)

  prefecta,
  kiitos, niin minustakin ;)

  romulus,
  kiitti. Pahvi voisi olla ihan hyvä idea, varsinkin jos ei laita fleeceä kaksinkerroin. Eikun vaan nyt sormusboxia väsään sormuksilles! :)

  VastaaPoista
 5. olin ihan angst, kun en kaupasta löytänyt sormustelinettä (jotta voin laittaa nappikorvikset siihen nätisti ;) ), mutta sitten satuin eksymään tähän ohjeeseen ja teinkin itse, kiitosta vaan inspiraatiosta :)

  VastaaPoista
 6. Repsu,
  kivaa, että olin hyödyksi ja nappikorvikset löysivät oman paikkansa :) että kiitos sinulle itsellesi :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.