tiistai 30. maaliskuuta 2010

Tikkileggarit.

Ainakin Spirit store on myynyt legginssejä, joiden ulkosaumakohdissa kulkee tikkimäinen koristeommel. Kopioin idean ja ostin alekorista legginssit ja pujottelin paksua virkkauslankaa toisen lahkeen ulkosyrjään nilkasta ylös asti. Pujottelu oli sinänsä hauskaa, koska tarkoitus ei ollut saada tikkiä täysin suoraan, vaan tahdoin jäljen näyttävän siltä, että se myös erottuu.

Ps. Okei, nyt tuli valehdeltua. Ei ne mitkään legginssit ole, vaan ihan rehelliset aluskalsarit. Ajavat täysin saman asian, ovat halvemmat, lämpimämmät ja osaa legginssejä jopa kestävämmät. Eikä varmasti kukaan tule sanomaan, että hei sullahan on kalsarit jalassa, kun on noin upea koristetikkaus kyljessä - tai jos tulee, minä tikkaan sanojan suun kiinni. (Voi tätä uhoamisen määrää.)

2 kommenttia:

  1. Minun pitäisi alkaa korjaamaan muutamia vaatteita ja ehkä keksiä niihin jotain hauskaakin. Eli ihan mahtava idea tämäkin! Ja aivan ihana uhoaminen! :D
    Ps. Vain yhden kerran olen huidellut tunikassa ja leggareissa täällä päin Suomea ja se riitti. :D

    VastaaPoista
  2. Elina,
    kiitos, kiitos :D ota ideoita ja vinkkejä käyttöön ja eiku vaatteita korjaamaan ja tuunaamaan ;) tai alan uhoamaan lisää!

    VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.