keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Harmaa päivä.

Kuka arvaa mistä kuvassa on kyse?
Jep! Se on se, mitä pitkään ehdin jo hinguta: harmaa iso lörttöteeppis isolla harmaalla taskulla!
Ostin HM:n L-kokoisen tpaidan ja lisäsin siihen vanhasta topista ison taskun sivusaumasta etiäpäin.
Olen tehnyt suuren valaistavan havainnon siitä, miksi olen alkanut pitämään yhä enemmän harmaasta: se on loistava väriyhdistelmä, oli se toinen väripari melkein mitä tahansa kirkasta sävyä. Harmaa se sopii pinkin, tummansinisen, keltaisen, puhtaan violetin ja jopa oranssin kanssa!
Korvissa hilluu pinkit barbikorkkarit. Kaveri huudahti: "Ihanat korkkarit!" Toinen kaveri katsoi jalkoihini ihmetellen, että mistäköhän suunnasta katsottuna saappaistani löytyy minkäänlaista korkoa ennenkuin hoksasi, että neihanatkorot löytyykin jostain vähän epätavallisemmasta paikasta.
Tänään on harmaa päivä niin paitansa kuin päivänsäkin puolesta...
...sillä ulkona on muhkeat -24astetta  - juuri kun luulin, että ne pakkaspäivät selätettiin jo ja voitaisiin suunnata kohti valoisampaa ja löyhempää kevätsäätä!
Vedän karvahatun päähän, suljen silmät ja kuvittelen eläväni keskellä hellettä.
Cora taitaa leikkiä samaa lämpöleikkiä peiton alla. Pakkaset ja pikkukoira eivät sovi yhteen. Vielä vähemmän sopii yhteen pakkanen plus pikkukoira plus koira, jolla alkoi juoksut. Cora saa täydet sympatiani ja annan otuksen völlätä vaikka koko ajan sängyssä masentuneena mikäli se niin tahtoo.
Pieni koira, iso peitto.
post signature

2 kommenttia:

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.