maanantai 10. tammikuuta 2011

Kyllä isä osaa.

Taistelin pahvista pohjallisen lieriön, jonka päällystin vanhalla valkoisella tapetilla. Tussasin kylkeen pisaroita ja voila, nyt on oma säilytyspaikka sateenvarjoille, kenkälusikalle ja pyöränpumpuille!

Ratkoin viime vuoden puolella myös eteisen iänikuisen saapaskaaos-ongelman. Eikun isoilla pyykkipojilla sisävarsista yhteen ja naulakkoon roikkumaan (on muuten isän tekemä naulakko)! Pysyy varretkin suorassa ja paremmassa kunnossa. Vielä kun jaksaisi maalata kaiki pyykkipojat saman värisiksi.
Isältä sain myös tilaustyönä kenkähyllykön eräänlaiseksi joululahjaksi! Totesin, etten löydä haluamani kokoista hyllykköä mistään edullisesti, niin laitoin isän asialle. Kirjasin mittoja paperille ja myöhemmin syntyi tuloksena tämä. En malta odottaa kevätkelien saapumista niin saa vaihtaa typerien junttilenkkareiden tilalle korkokenkiä, ballerinoita ja lipokkaita! Ulkona on nollakeli, alkaa näyttää lupaavalta: sula lumi, sula! Hmpf, harhakuvitelmaa.
Uuden kenkähyllyn tilalla ollut (myöskin isän nikkaroima) alunperin parvekkeelle tarkoitettu portaikko meni vuorostaan vessaan. Hyvin mahtu, kun vähän pakotti.
Sain portaikon tasoista kaipaamani paikat pikkupyyhkeille ja vessapapereille! Luksusta, ei enää röjötä lattialla paperirullat auki revityssä pussissaan.
Portaikon vieressä ollut, kaverilta luokseni kerran tullut pikkuhyllykkö matkasi eteisestä makuuhuoneeseen. Näytti tyhjänä niin orvolta, tungin sitten siihen pehmolelujani. Eikun miten se menikään, ei tämän ikäisellä vissiin saisi olla enää pehmoleluja? Eli korjaus: laitoin hyllykköön toisin sanoen lahjoja ja muistoja. Ja kukaanhan ei siis huomaa tuota jatkoroikkaroinaa ja heitettyjä villasukkia? Hyvä.
Kunhan jaksan, sisustan hyllykön tasot. Ajatuksena olisi kerätä siihen nättejä rasioita ja purnukoita nättiin järjestykseen.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Katoin eka että onpa tutunnäkönen hyllykkö ennenku välähti :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja ideoita taas kerran! Ihastuin erityisesti tuohon sateenvarjo-juttuun. :)

  VastaaPoista
 3. Emmi,
  joo, hyvässä tallessa on vielä se! :D

  Christina,
  kiitti, tuo säilytyspaikka onkin niille tosi oiva ja vähän tilaa vaativa :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja ideoita! Tuo sateenvarjo-teline on tosi kiva, ja ihana kenkähylly! :)

  VastaaPoista
 5. Hieno tuo mittatilaus kenkäteline! Tarvitsisin itse mittatilaus hyllyn keittiöön ja jos pappa ei suostu sitä tekemään niin pitää varmaan itse ottaa saha ja vasara käteen :D

  VastaaPoista
 6. kiva kenkähylly ja portaikko ^^ onko toi valkonen pikku Totoro? *W*

  VastaaPoista
 7. Elina,
  kiitos! :) hiostaminen ja jatkuva anelu toimii - ei tarvitse itse alkaa nikkaroimaan, kyllä se pappa luovuttaa jossain vaiheessa ;D

  Shimauuuma,
  kiitos :) kyllähän se pehmotyyny on pikkutotoro! :) hyvin bongattu, kaikki eivät tunnista sitä ;)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.