sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Oikea avain.

Uusin, ihanin, mielenkiintoisin, helpoin koru: Madam B.C:n lukko! En ole viime aikoina ehtinyt tekemään juurikaan-paljon-mitään-mitä-olisin-tahtonut-ehtiä-tehdä, joten nyt illanpäälle oli pakko nykässä jotain ihan pientä piristävää, jotta edes sain jotain tälle viikonlopullekin tehtyä.
Sälälootan syövereistä löytyi vanha - siis ikivanha - lapsuusaikojen päiväkirjan puoliksi muovinen lukko. Se oli aluperin pinkki, mutta kesällä spraymaalasin sen kultaiseksi.
Otin avaimen ja pikaliimasin sen lukkoon kiinni. Tungin väliin pienen syttyrän harsoa, jotta avain saa kunnon "otteen" lukosta. Lopuksi liitin avaimeen minipätkän ketjua ja kolme erikokoista avainta.
Suurin avain on suosikkini! Se on GT:n palasiksi hajottamastani rannekorusta. Totesin, että on muuten niitä harvoja koruja, joihin tietentahtoen olen nyt yhdistänyt kullan ja hopean sävyjä. Ja minä, kun olen aina vannonut sen nimeen, että niitä kahta ei keskenään saa sekottaa. Taisin puhua itteni nyt pussiin, hyvältähän tuo yhdistelmä näyttää - ehkä.
post signature

2 kommenttia:

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.