lauantai 15. tammikuuta 2011

Inspiraationa virkatut huonekalut.

Olipa kerran sininen pieni jakkara. Ennen sininen oli sointuva väriläiskä sisustuksessani, mutta nykyisin se ei mätsää oikein mihinkään. Päätin tehdä asialle jotain jo aika päivät sitten. Vasta nyt, kun löysin kutkuttavan inspiraation virkatuista huonekaluista ja/tai -päällisistä niin löysin jakkaralle ratkaisun värinvaihtoon.
Otin lankajämiä ja aloin ilman mitään muistikuvaa tekemään jonkinlaisia-ei-oikeaoppisia-pylväitä pyörylän muotoon. Virkkasin kahta lankaa kerralla, jottei päällisestä olisi tullut liian luiru. Päätin, että valkoinen ja vauva-tyttö-pinkki sopivat hyvin yhteen, jos taustalta sälähtää vauva-poika-sininen.
Valitettavasti väriä kyllä piti vaihtaa loppupuolella valkoisen ja vaaleanvioletin yhdistelmään, kun jämälankojen menekin todellisuus poikkesi hieman kuvitellusta arvauksestani..
Valmiina jakkara sopii oikein hyvin tyttömäisen ja osittain vaaleanpunaiseen vaatehuoneeseeni. 
Ja hyvältä se jälkikin näyttää, vaikkei ollut mitään hajua miten jossain oikeaoppisessa ohjeessa olisi ohjeistettu virkkamaan päällinen. Näillä mennään, vääräoppisesti oikein.
post signature

2 kommenttia:

  1. Onpa suloinen! Itsellä ei kovin pitkään koukut ja puikot pysy kädessä (loppuu kärsivällisyys), mutta tätä voisi ehkä kokeillakin. :)

    VastaaPoista
  2. Varpunen,
    kiitos! :) Sama homma se on täällä, kyllä ne pysyy kädessä - mutta vain sen hetken! :D

    VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.