sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Kierrätyskeskuksen kierrätyksiä.

Kävin kierrätyskeskuksessa hamuamassa pussillisen vaatteita kappalehintaan 0,20e. Joukossa oli mm. tämä mummukkahame. Pitkät helmat pitäisivät olla muodissa, mutta nyt ei kyllä nappaa helmapituus, joten eikun lyhentämishommiin!

(En yleensä tahdo omassa blogissani pyydellä mitään anteeksi, mutta nyt kyllä pahoittelen kuvien raemaista laatua, koska itseäni se häiritsee. Raemaisuus johtuu hätäisestä kuvien muokkauksesta ja siitä, etten vaivautunut säätämään kameraa kuvaussessioissa mihinkään. Sen siitä sitten taas saa.)
Hameesta tuli heti kevyempi, raikkaampi ja nuorekkaampi! Miettikääs, näyttää ihan uudelta vetimeltä! Ei kyllä mokkahametta voisi halvemmalla saada (0,20e).
Sanoinkos jo, että hameessa on erikoiset vyölenksut, ihanat laskokset ja piilotaskutkin!
On melkein sanomattakin selvää, että hame lensi kyllä tämän hetkiseksi top ykköshamoseksi.
On lempihameita ja on hameita, jotka sopivat lähinnä naamiaisiin. Hei maailma, mikä ihme tämä neuleputki on? Toivoisin olevani joku fashionstatement-tyyppi, joka osaisi stailata tuubin in-asusteilla, poseerata vahvasti ja näyttää niin coolilta pitkässä mummukkaneulehameessani, mutta valitettavasti olen vain tavis ja tavikselle ei nyt kyllä tämmöinen peli vetele.
Hameesta tosin kyllä irtosi huumoria suuntaan jos toiseenkin. Kunnon...krhm, kondomihame..
Vai olikohan bytheway kyseessä sittenkin hyvin siveellisen ihmisen putkineulemekko?
Oli miten oli, pistin tuubin poikki pinoon ja tein alaosasta jättikaulurin.
Toimii myös kaksinkerroin rullattuna kaulan ympäri.
Voi kun olisin vielä tajunnut pukea tuubin niin, että neuloksen saumakohta olisi jäänyt näkymättömiin. No, onneksi olen - kuten edelläkin jo totesin - vain tavis ja tavis saa mokata valokuvissa.
Tuubin yläosasta tein alkuperäistä lyhyemmän hameen. Käänsin niin hameen kuin myös kaulurin hyvin-helposti-purkautuvan-reunan käsin. Meinas mennä tovi!
Nyt kun sääennusteet lupaavat vieläkin pakkasia, ajattelin, että neulehame olisi oiva lämmike monen liehuhelmaisen hamosen alle. Ei nyt sovi ihan ylläni olleen mekon kanssa, mutta ymmärrätte pointin.
Lopuksi: uusin Trendi sanoo, että nyt jos milloin kannattaa käyttää pooloja. Puin päälle ehkä, krhm, kokoa liian pienen poolon (no-kun-halvalla-sai!) ja totesin, että juu ei, sehän paljastaa jokaisen tavismakkaran ja löllyräpoimun.
Leikkasin poolon keskeltä edestä koko pituudelta auki. Lyhensin sitä ja kanttasin valkoisella neuloksella purkautuvat reunat.
Poolosta tuli pieni bolero. Vai neulejakku? Neuletakki? Neulebolero? Ihan sama, mikä sitten liekään.
Kiva siitä kuitenkin tuli. Harmaa ja valkoinen neuleessa on jotenkin suloinen yhdistelmä. Lämmin ja suloinen yhdistelmä.
post signature

18 kommenttia:

 1. Näähän on upeita! Peukut pystyyn tälle! :)

  VastaaPoista
 2. Mitä ihania löytöjä! Ihana mummohame! :) Tosi kiva tuli tosta tuunatusta poolopaidastakin!! Itellä olis kans tuola kaapinperillä muutama vanha poolopaita.. hmmm.. :)

  VastaaPoista
 3. TUo bolero on aivan älyttömän hieno! Ja saatoin repeillä hieman tuolle kondomihameelle.. :D Kieltämättä, yhdennäköisyyttä. Entäs Hattiwatti, jos sen olisi vetänyt kaulaan asti? :D

  VastaaPoista
 4. Se eka hame mulle just nyt! : ))

  Upeita luomuksia :D

  VastaaPoista
 5. hahahaa ei hemmetti minkä näkönen toi punanen tuubi hame oli ennen :-D mutta sait kyllä kaikista tosi hyviä tehtyä, etenkin pidän tuosta poolosta! :)

  VastaaPoista
 6. Varsinkin kauluri on mahti! Halvalla sait kyllä tuunailtua. :)

  VastaaPoista
 7. Santtu,
  kiitos :) äkkiä ne vanhat poolot uusiksi niin pääsevät homehtumasta käyttöön! ;)

  M,
  kiitos :) haha, eikä! Hattiwatti! :'D Nyt harmittaa, miksi ei tullut aikaisemmin mieleen, olisin tahtonut kokeilla miltä se kokopitkä komeus olisi sitten näyttänyt! :D

  He11u,
  kiitos :) Eikun hame on just nyt mun päällä ;)

  Shimauuuma,
  kiitos :) No niimpä, harvoin löytää yhtä "kauniita" ilmestyksiä :D

  Petra Ilona,
  kiitos :) Totta, tästä ei kyllä halvemmaksi paljoa pääse :)

  Askarteluapina,
  kiitos :)

  Sani,
  kiitos :)

  VastaaPoista
 8. Hei nää oli kaikki ihan mahtavia! Eka hame oli lempparini :)

  VastaaPoista
 9. Uuh, taas kävi noin nopeaan! Minulla vain kasat kasvaa... mutta kun niitä rytkyjä oikeastaan pitäisi ensin värjätä...

  VastaaPoista
 10. toi neulebolerojuttu on niin IHANA! oi kun minäkin olisin tajunnu...

  VastaaPoista
 11. nää kaikki on aivan mahtavia !!

  VastaaPoista
 12. Ankka,
  kiitos, niin se on minunkin lempparini :)

  Jokke,
  no mutta näkisitpä mitkä vanhat kasat ne täällä lymyää..mahdu enää edes mihinkään piiloon, rätvöttää jo vuorena huoneen nurkassa :(

  Delfiini,
  kiitos :) ei tämä ole nopeuskilpailu, saahan sitä matkia toisen juttuja jälkikäteenkin ;)

  jallukki,
  kiitos :)!

  VastaaPoista
 13. Tosi kiva uusiokäyttöidea poolosta :) Näyttää niin paljon paremmalta ja varmasti paremmin tulee otettua se päällekin kuin se alkuperäinen.

  VastaaPoista
 14. Hellou Woman :) Mää olisin varmaankin vetänyt tuon mummukkahameen kokonaisena kaulaan megaisoksi kauluriksi (t.addikti). Tah-don punaisen! Ja neulepoolotakki toimii! Ota hei mut mukaan kun meet seuraavan kerran kierrätyskeskukseen!

  VastaaPoista
 15. Nafisan,
  kiitti, päällä se o nytkin hartioita lämmittämässä :) poolona se venyis edelleen tuolla jossain piilossa..

  Elina,
  hellou! kiitti! :D joo, pitääpä ensi kerralla mennä yhdessä!

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.