keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Voiko omenat olla sinisiä?

Ostin aikoja sitten kirpputorilta ihanan käsilaukun. Ihanan tätimäisen laukun, sanoisin nyt jälkikäteen. En käyttänyt laukkua tuollaisenaan kertaakaan - onneksi, niin ei tarvitse makuaan enempää noloilla.
Puolustukseni voin sanoa, että laukku oli superhalpa, täysin käyttämättömän oloinen ja sen lukkomekanismi ihastutti. Käytössä tuo olisikin ollut melko molkero, kunnon jäykkä laatikko!
Päätin sutia pintaan oksia, että laukku ei olisi niin tätimäinen - ja että laukku rimmaisi oksa-korkkareihini. Vähän enemmän laukusta tykkäsinkin, mutta kertaakaan en sitä edelleenkään käyttänyt. Mielestäni epäonnistuin oksien maalaamisessa, olisin toivonut niiden näyttävän erilaiselta, mutta aina ei voi onnistua.
PSsssssst: olen maalannut myös (pienoismaalilla) myös erään toisen käsveskan. Voin kertoa, että käytössä on ollut ja myös tulee olemaan taas kunhan pakkaset poistuu, jolloin laukun pintakin kestää ulkoilmaa ilman vaurioitumista.
Ja mikä oli sitten maalillakin pilatun tätilaukun kohtalo? Liimasin kangasta oksien päälle! Otin hihnan pois ja päätin, että kyseessä ei ole enää laukku, vaan enemmänkin vaikka meikkipussukka reissuja varten.
Aika hyvin onnistuin, enkö? Sinisiä omppuja sinisellä pohjalla. Kangasta piti paloitella, jotta sain lukkomekanismin ympärystän nätisti päällystettyä.
Hyvin rimmaa meikkilaukku Seppälän örkkipeikko-toilettilaukkuun! Nyt meikit mahtuu ja pysyy kovan laukkukuoren alla hyvässä kunnossa kovemmassakin reissussa.
post signature

8 kommenttia:

 1. omenoiden sinisyys, ikuisuuskysymys:D

  Ihania laukkuja(ja pussukka:D) Eihän se tätimäisyys oo aina paha asia...:D

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä oksat oli upeat! Mahtava idea, jota saatan joskus itsekin hyödyntää. :)

  VastaaPoista
 3. Mä kyllä tykkäsin tätilaukusta myös niiden oksien kanssa, aivan ihana..Tosin, ei se pahan näköinen ole omppujenkaan kanssa, mutta itse olisin pitänyt oksat :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  no niimpä, vastauksenku löytäs siihen..! :D Kiitos, vaikka kyllä liika tätimäisyys on jo joskus liikaa ;D

  Varpunen,
  kiitti, idea on vapaasti pöllittävissä :)

  Laura,
  kiitos, vaikka oksat tuli ja meni :D omput on oksia kivemmat ;)

  VastaaPoista
 5. Kivalta näyttää sekä omenoineen että oksineen! :) Ja ne oksakorkkarithan on upeat!

  VastaaPoista
 6. Ei hitsit olet taitava piirustaja! Tuo veska mihin olet taiteillut on ihan sikamakee!

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.