keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Louboutins.

Kaikki tunnistavat jo klassikoksi nousseen Christian Louboutinin tavaramerkin: huikeakorkoisten korkokenkien tummanpunaisen pohjan. Opiskelijabudjetilla Louboutinien omistaminen (saati sitten käveleminen) on haavetta vain, joten miten tehdään halppisversiot itse? 
Vaihe 1: Ostetaan kirpputorilta HM:n korkkarit viidellä eurolla. Hihkutaan onnesta.
Vaihe 2: Tarkastetaan, että pohjat ovat kunnossa, korkolaput iskussa. Hihkutaan taas onnesta.
Vaihe 3: Suunnitellaan maalausoperaatiota. Valikoidaan maali: pienoismaali, joka jättää kiiltävän pinnan ja on jokseenkin spraymaalia helpompi maalata. Luulen, että pienoismaali myös pysyy akryylimaalia paremmin pohjassa. Päätetään rajata maalipinta niin ettei päkiän alle tule sitä lainkaan, vain "kantaosa" maalataan. Mitä sitä koko pohjaa maalaamaan, jos päkiän pinta-ala ei edes näy?
Vaihe 4: Suoritetaan maalausoperaatio. Mennään ulos (parvekkeelle) ja suditaan kaksi kerrosta pienoismaalia. Annetaan kuivua välissä. Hihkutaan onnesta, kun maalia ei roiskunut matolle, housuille tai alustalle. Päätetään ensi kerralla paneutua paremmin maalilta suojatumiseen.
Vaihe 5: Valmista! Hihkutaan jälleen onnesta: maalausoperaatio onnistui!
Käveltävien korkojen mittaiset halppislouboutinit viidellä eurolla (plus 2-3e pienoismaali), tämä se on sitä opiskelijabudjettielämää. Toimivaa, vaikkakin täysin feikkiä - ei anneta sen haitata menoa.
post signature

14 kommenttia:

 1. Wau! Voisin kokeilla itsekin. Mutta kyllähän ne päkiät näkyy kävellessä myös? Tai istuessa. :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava idea! Täytyypä tuunata jotkut omatkin korkkarit joskus. :)

  Ps. Blogissani on sinulle tunnustus, käyhän hakemassa. ;)

  http://helmitarinoita.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Kivat kengät :) Tosin näkyyhän se päkiäkin kävellessä ainakin joskus..

  VastaaPoista
 4. ihanat! ja näytttäää täysin aidolta,mutta ei oo silti täysin feikit ellei itte niitä väitä aidoiks!

  VastaaPoista
 5. Loistavaa! Vaikken olekaan ymmärtänyt mikä tuossa Louboutinin perusmallissa oikein kiehtoo, nehän on vain mustat peruskorkkarit? Miksi tuollaisista kuuluisi maksaa hirvittäviä summia?

  VastaaPoista
 6. Varpunen,
  kiitti! Voihan ne näkyä, mutta en ottanut niiden maalaamisessa riskiä, että jättäisin jälkeeni punaisia maaliviiruja - sataprosenttisesti kun en voi olla varma et pienoismaali olisi koko pohjan maalaamiseen :P

  Jenni,
  kiitos :)

  Gesi,
  kiitos :) käynpäs heti kurkkaamassa ;)

  Anonyymi,
  näkyy jos ei sipsuttele. Jos näkyy niin antaa näkyä, voihan se näyttää siltä että koroilla on kävelty niin paljon, että maali on pois kulunut ;D

  dreamer,
  kiitos :) totta ja niin typerä en ole että niitä aidoiksi edes vitsillä väittäisin :D ne ovat vain ja ainoastaan aidot tee-se-itse-versiot.

  Puf,
  kiitos :) itseäni kiehtoo vain se punainen pohja joka nyt vain sattuu rimmaamaan parhaiten yhteen mustan kanssa. Kengän muodolla ei niinkään väliä.. muista en sitten tiedä mikä on kiehtovuuden syynä :D

  VastaaPoista
 7. Oih, ihunat! Ei todellakaan näytä feikeiltä!

  -ellu

  VastaaPoista
 8. Propsit siitä et noista tuli ihan siistit mut jotenki silti noloa et tommosia feikkejä ruvetaan vääntämään.
  Jos ei oo varaa ni sitten ei ole.

  VastaaPoista
 9. ellu,
  kiitos :)

  maikki,
  no mä oonki nolo opiskelija joka varmaan elämän periaatteen vuoksi tekisi tee-se-itse-versiot silti vaikka ois varaa ostaakin aidot omat.

  VastaaPoista
 10. Louboutineista viis, pohjan maalaaminen on hauska yksityiskohta.

  -paerrae

  VastaaPoista
 11. paerrae,
  niimpä! Merkistä viis :)

  VastaaPoista
 12. Mistäs nuita maaleja saa?:) ja miten on toiminu, että pysykö? Oon selannu tänää melkee koko blogis läpi :D tää on aivan huippu :)! Ainii ja oot kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä maalasin pienoismaalilla, joita löytyy ihan esimerkiksi isojen markettien leluosastoilta. Hyvin on pysynyt, pienoismaali on emalimaalia, joka kyllä pysyy, jos maalattava materiaali on niille soveltuva :) Ja kiitos, toivottavasti selailet jatkossakin ;)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.