perjantai 16. syyskuuta 2011

Pussukan purkuoperaatio

Ostin kirpulta suurehkon kangasclutchin (Pieces), joka oli huonokuntoinen ja tahrainen. Hylkäsin ajatuksen pesusta/vuorauksesta/päällystyksestä ja päätin hyödyntää laukusta pelkän soljen. Laukun hinta oli mielestäni liioiteltu, mutta täysin kelpo summa ehjästä soljesta (uutta ei saisi tuolla hinnalla).
Kangasosuuden irroittaminen soljesta onnistui pienen voimankäytön kautta. Tukevat pihdit ja melkoinen nitkuttava ranneliike niin kyllä se kangas vuorineen lähti irtoamaan soljen välistä.
Hommassa lähti kaikki mahdolliset aggressiot, kun kiskoi kaikilla rannevoimilla soljen vapauteen!
Ja nyt jää hyvä ja käyttökelpoinen solki tulevaisuutta varten.
Aggressiot poissa, solki tallessa, viikonloppu aluillaan. Nyt uutta 101 ideaa-lehteä ostamaan!
post signature

4 kommenttia:

 1. Uusin 101 ideaa oli niiiiin pettymys. Siinä ei ollut mitään uutta ja innovatiivista, kaikkia ihan perusjuttuja vaan joihin ei kukaan ohjetta tarvi. Ärsyttää kun aiemmat numerot oli niin kivoja mutta toi oli kyllä täysin turha lehti!

  VastaaPoista
 2. norsis,
  olen aivan samaa mieltä! Kansi vaikutti lupaavalta mutta sisältö ei sitten tuonutkaan aikaisempien lehtien tavoin inspiraation tulvaa :( Lisäksi olin hyvin pettynyt lukijakilpailun valintoihin. Itsekin siihen osallistuin ja mielestäni voittajaideat olivat...hmpf, sanonko mistä? Kaikki oli niin nähty jo!

  VastaaPoista
 3. No älä! Mä olin oikeesti odottanut sitä lehteä just esim sen lukijakilpailun tulosten takia. Meinasin oikeesti tipahtaa tuolilta kun näin mitä siinä oli!!! Virkattu pyöreä matto, miten originellia. Nuppineulatyyny, WTF ja tuunattu heijastin, kas kun kukaan ei ole sellaista vielä tehnyt. Ärsyttää niin paljon että laitan varmaan palautetta. Itse kun en osallistunut koko kisaan koska mulla ei ollut mitään maata mullistavaa ideaa. Voi kökkö!

  VastaaPoista
 4. norsis,
  no niimpä! Olin myös pettynyt siihen ettei lukijoiden omia kuvia tuotoksesta oltu julkaistu vaan nämä versiothan oli toimituksen puolelta. Mikä pettymys koko lehti. En uskalla odottaa liikoja kevään lehdeltä..

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.