perjantai 23. syyskuuta 2011

Sataa, muttei haittaa!

On ollut kauhea kiire, nyt viikonlopuksi höllää heiluminen hetkeksi. Voi hengähtää ja katsoa vähän blogimaailmaakin. On tuntunut ihan jopa oudolta, kun en ole ehtinyt edes ajatella bloggaamista.
Kiirerumbaa onneksi on helpottanut uudet korkeavartiset kumisaappaat, jotka ovat hilpeän värinsä puolesta tuoneet sädepäiviin iloa niin itselleni kuin muillekin. Hauskaa, että eräs luuli saappaiden olevan Benettonit. "Juu ei kun ihan lähimarketin mallistoa alle kahdenkympin euron!"
Koleaa syksyä on lämmittänyt kumppareiden lisäksi myös vihdoin valmiiksi muotoutunut jättituubi. Aloitin muhkean tuubikaulurin tekemisen viime vuonna, mutta langan loppuessa kutominenkin loppui. Meinasi työ jäädä ikuisuusprojektiksi, mutta onneksi samaa lankaa löysin lisää nyt alkusyksystä-
Onneksi kutomisjälkeni epätasaisuus ja kahteen otteeseen tehdyt kavennukset eivät näy käytössä samoin mitä suorana kuvattaessa. Kunnia ei antanut purkamiselle periksi, vaan kavensin ja olisi pitänyt kaventaa enemmänkin sillä joudun silti käyttämään tuubin alla erillistä huivia.
Näillä sanoin, kumpparein ja villakauluksin ulos sateeseen. Reippain mielin kohti rentouttavaa viikonloppua ja tulevia postauksia! 
post signature

2 kommenttia:

  1. Ihanat sappat ja huivi! Ittekin tekis mieli uusia ihania saappaita kun vanhat on aika kuluneet!

    VastaaPoista
  2. dreamer,
    kiitos :) minun oli pakko hankkia uudet, kun entiset alkoivat vuotamaan :D kyllä syksy tarvitsee uudet saappaat ilostuttamaan syyspäiviä ;)

    VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.