maanantai 12. syyskuuta 2011

Ruutumekko.

Koeajoin ja lämmittelin tauon jälkeen jo pölykerroksen alle hautautunutta ompelukonettani. Kirppikseltä bongattu ruutumekko (myös maalaismaitotyttömekko-lempinimeltään) sai kaivatun korjausleikkauksen.
Mekon pikkuhiat olivat kummalliset, tuntuivat olevan ihan eri paria olkapäitteni kanssa. Otin ne sitten kokonaan pois, pärjää sitä ilmankin.

Mekon korjauspraataus oli myös pientä lämmittelyä teitä ja kommenttilootaa kohti. Ihanat, kekseliäät lukijani: ideoikaa jotain kihlajaislahjaksi sopivaa annettavaa? Mitä yleensä edes on tapana antaa kihlalahjaksi? Saimme ihania uutisia lähipiirissä tapahtuneesta kihlauksesta ja saimme samalla kutsun kihlajaisiin. Juhliin alle viikko aikaa ja mielessä ei yhtään lahjaideaa. Nolla ideaa. Zero. Nada. Kohta iskee paniikki.
post signature

6 kommenttia:

 1. Hieno mekko! :)


  Kihlajaislahjaan sen verran että olisiko jokin taulu tai muu sellainen esim. Minna Immosen (www.minnakortti.fi) ?? Tai riippuu tietenkin lahjan saajasta, ja sen käsityksestä taiteesta ym. ym. : DD

  -Roosa

  VastaaPoista
 2. Ehdottaisin jotain kätevää mutta kaunista! Ehkä kahvipurkki jollain mukavalla koristeella:) Ja muuten, tosi ihana tuo mekko nyt!

  -ellu

  VastaaPoista
 3. Roosa,
  kiitos :) taulu ym. on käynyt mielessä, mutta koska toinen kihlatuista on taidealalla duunissa, taidelahja voi olla aika riskaabelia...:D Täytyy miettiä, kiitos linkkivinkistä!

  ellu,
  kiitos :) kahviaiheinen lahja voisikin olla hyvä idea, kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Itse en ymmärrä tämmöstä kihlajaislahjan ostamista. Kyllä ymmärrän sen että ihmisiä voi pyytää kahvittelemaan ja siinä samalla onnitellaan mutta ei tämmönen ole minusta niin isoa että siihen pitäis lahjoja alkaa ostelemaan. Häät, tuparit, synttärit ja joulu yms. on asia erikseen, mielestäni.
  Mutta itse suosittelen kun olet niin hyvä piirtämään että teet heille vaikka patalaput tai keittiöpyyhkeet joihin kirjoitat niiden nimet ja kihlajaispäivän ja jotain kaunista tekstiä.
  Tietenkin saa kuluttaa turhaa rahaakin, mutta mielestäni kihlajaiset ei ole niin iso asia että niitä pitäisi tavaroilla onnitella, kahvittelut riittää. kyllä sitten kun naimisiin mennään niin sitten on asia erikseen :)
  Mutta kyllä varmasti keksit jotain kivaa :)

  VastaaPoista
 5. :) Mulle tulis ensimmäinen kihlajaislahjaksi mieleen sellainen "syvä" taulu, johon olisi laitettuna kaksi lukkoa, toiseen kirjoitettuna/maalattuna (tai jotenkin ympättynä, heitän nyt vain idean jonka mahdollisesta toteutuksesta minulla itselläni ei ole mitään hajua)kihlaparin yhden osapuolen nimi ja toiseen toisen, lukot lukittuna yhteen kuvaamaan kihlaparin antamaa lupausta ja avaimet siihen alle, tai vaikka kokonaan hukkaan :) Saikohan tuosta selostuksesta mitään selvää.. :D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  en minäkään ymmärrä joillekin tutuille kihlalahjan ostamista, mutta parhaimmille kavereille sekä perheelle ymmärrän - ja nyt kyseessä on tuota jälkimäistä. He ovat ihana pariskunta ja heidän kihloja on tässä jo odoteltukin, joten pienen lahjan antaminen on paikallaan. Keittiöpyyhkeet olisivatkin hyvä idea, mutta ovat poissa laskuista sillä olen jouluna heille jo eräät tussatut keittiöpyyhkeet ehtinyt antaa :P

  Itseasiassa,
  ymmärsin oikein mitä tarkoitat ja tästä lähtikin ideasta omanlaisensa versio...sen teen! Kiitos ideasta, ei olisi muuten tullut mieleen! :) Ja tuloksen näät myöhemmin täällä ;)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.