maanantai 24. lokakuuta 2011

Nippelinappien järjestelyä.

Pikasiivosin pienen käsityönurkkaukseni tarpeistoa järjestykseen. Ensin laitoin korujuttuja kuntoon.
Pienimmät korutarpeet osista koristeisiin meni jääpalamuottien pikkuruisiin kuppeihin. Vinkki: kovamuoviset jääapamuotit toimii hyvin myös esimerkiksi helmille ja napeille.
Pitsit ja muut kangaskoristeet jaottelin vanhaan muovitaskuiseen albumiin.
Ihanaa, nyt ne pysyvät suorassa ojennuksessa ja pienellä albumin selauksella jo näkee mitä sitä itsellä olikaan ja missäs onkaan juuri se yksi pätkä kukkapitsiä, jonka tarvitsee juuri nytheti käyttöön..
Huono juttu on vaan se, että olisin tarvinnut suuremman albumin, kröhmm..
No, kyllä kummari pitää albumin kiinni, vaikka se meinaakin räjähtää liitoksistaan..
Napit olivat ennen tuhannen sekaisin yhdessä lootassa ja miljoonassa epämääräisessä pussissa. Nyt jaottelin ne minigrippeihin kategorioittain mm. pienet napit, keskikokoset napit, suuret napit, tummat napit, vaaleat napit, värikkäät napit, metalliset napit, korunapit..
Mitähän sitä sitten seuraavaksi järjestelisi?
post signature

6 kommenttia:

 1. Ihanaa järjestelmällisyyttä! :) Tätä kaivattaisiin meidänkin talouteen. Tässä oli kyllä monta hyvää vinkkiä, joten ehkä munkin askarteluvarannot ja muut pikkuaarteet saadaan joskus järjestykseen! :)

  VastaaPoista
 2. Saara,
  järjestelmällisyyteen on täytynyt oppia sitä mukaan kun on tarvikevarasto laajentunut. Eihän sen kanssa voisi muuten elää ;) Laitahan vinkit käyttöön :)

  VastaaPoista
 3. Ihunaa,inspiroi minuakin tuossa järjestelyssä,sain juuri eilen itselleni ekan oman askartelunurkkauksen jota olen eilen illalla ja tänään pistänyt järjestykseen.Noi napit voisi itsekin sörkkiä johonkin järjestykseen jossan vaiheessa,ne kun on kaikki yhdessä isossa lasipurkissa...Hmm...Toisaalta,tein tänään nätin etiketin siihen purkkiin joten ehkä ne saa vielä hetken olla siinä :D Mutta ihana idea tuo pitsien järkkäily albumiin!Täytyy kaivaa jostain itsekin nuo taskut ja koittaa saanko omani laitettua noin...
  Jälleen kerran inspiroidun postauksestasi,KIITOS!!!

  VastaaPoista
 4. Nokkonen,
  kiitos ja ole hyvä :) ihanaa, että olet saanut oman askartelunurkkauksen! :) Kaikilla pitää olla oma nurkka, missä muualla sitä luovuuttaan voisi purkaa? Iso lasinen nappipurkki kuulostaa kivalta, jos ei mene hermot sitä yhtä tiettyä nappia etsiessä niin se on varmastikin oiva (ja nätti!) keino säilyttää napit :)

  VastaaPoista
 5. Onneksi se ei ole NIIN iso etteikö sieltä jotain löytäisi :D

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.