perjantai 23. joulukuuta 2011

Yksi yö jouluun.

Voin kertoa, että viikon flunssa hetkeä ennen joulua verottaa jouluhommia oikein olan takaa. Eilen alkoi olla pikkuhiljaa terve olo, joten kävin tekemässä jouluhyväntekeväisyyttä ja viemässä parit joululahjat. Tänään onkin saanut heilua eilistä enemmän: viimeiset joululahjat ja paketointitalkoot. Paketointi on rankkaa hommaa, väliin piti nappaista pikkujouluista saatua kofeiinisuklaata.
Välillä pitikin huilia ja vain ihastella uutta järjestelmäkameraani. Awww. Arvatkaa tekeekö tiukkaa kuvata kämäsellä kameralla, kun käsien ulottuvilla olisi jo jotain paljon parempaa? Olen kiltti tyttö ja maltan huomiseen, sitten paketti aukeaa! Kiltteys tuli taattua sillä, että paketoin kamerankin krhm..
Vielä en näytä tekemiäni joululahjoja, pistän kuvasatsia sitten perästäpäin. Ei sitä tiedä kuinka moni tonttusilmäpari muuten vilkuilisi ja kertoisi pikkulinnuille pakettien sisällöistä..
Yksi kollaasi paketoiduista lahjoista. Tein pienen laskusuorituksen. Avomies paketoi tasan yhden lahjan. Minä lähemmäs kolmekymmentä?! Nyt ei menny nallekarkit lainkaan työnjaossa tasan. Tiedän kumpi saa isomman lohkon suklaakonvehdeista palkkioksi..
Lahjojen ja paketoinnin lomassa tein myös joululounaalle sukkapussit aterimille. Somaa!
Tein myös vähän joulukoristeita lisää. Perinteinen jouluvuosipallo ja uudempi idea: kuumailmapallo. Idea ja tutoriaali täältä: The Cheese Thief. Minun versiossani teippimaalaus epäonnistui, mutta jätän sen korjaamisen ensi jouluun. Nyt on aatonaatto, ei jaksa välittää pienistä maalivuodoista.
Ja illan päälle jotain vielä itselle: uudet korvakorut. Isot sulat oikeasta nahkasta. Tykkäään!
Ja nyt Madam B.C. laskeutuu joulun viettoon. Joululahjoja ja joulufiilistelyä tulee, jahka kinkun ääreltä malttaa siirtyä tietokoneen ääreen. Rauhaa ja rakkautta jokaisen joulukotiin!
post signature

5 kommenttia:

 1. Hei! Minun oli pakko tulla kertomaan että olen aivan ihastunut blogiisi :] Luin kaiken mitä olet tänne laittanut ja sait minusta uuden lukijan! Kiitos paljon, inspiroit valtavasti!

  VastaaPoista
 2. I'm lacking,
  kiitos samoin! :) Oli oikein mukava joulu, toivottavasti myös sinulla :)

  Anonyymi,
  kiva, että tulit kertomaan! Kiitos :) Ihanaa kuulla, että olet inspiroitunut, tervetuloa mukaan! Toivottavasti viihdyt mukana inspiroitumassa myös jatkossa :)

  VastaaPoista
 3. Heippa,
  löysin blogisi kun jouluna oli aikaa etsiä uusia inspiraation lähteitä. Pakko sanoa, että olet tosi kekseliäs ja taitava käsillä tekijä! Sain jo nyt paljon inspiraatiota, vielä on vanhempia tekstejä lukematta :) Hauska nähdä, miten kuvat muuttuvat uuden kameran myötä. Mukavaa vuodenvaihdetta,
  Tuuli

  VastaaPoista
 4. Tuuli,
  kiitos :) kiva, että löysit blogiini, tervetuloa mukaan! Toivottavasti kuvat parantuvat huomattavasti, ihan yököttää katsoa vanhempia kuvia ja niiden mitätöntä laatua. Hyvää vuoden vaihdetta sinullekin!

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.