sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kotona taas.

Lontoon reissu on takanapäin ja kotiin on palattu. Loma meni mielettömän hyvin, sää suosi (kertaakaan ei satanut vettä!) ja hauskaa oli. Kierreltiin, kaarreltiin ja shoppailtiin. Ainut mikä reissulla mieltä kirpasi niin kovasti oli se klassisin: muistat kyllä ottaa mukaan kameran, muttet kameran akkua. Järkkäri kävi toimettoman matkan Lontoossa asti. Onneksi olin ottanut varapokkarin mukaan niin sai räpsiä kuvia!
Parasta Lontoossa oli uusien paikkojen näkeminen, British Museum ja London Zoo:n kauniit kirahvit! Olen vieläkin niin reissun jälkeisissä täpinöissä, että palaan vielä uudemman kerran lomakuviin, ostoksiin ja muutamaan diy-ideaan, jotka sain reissulta teille tuliaisiksi. Stay tuned!
post signature

6 kommenttia:

 1. Ou nou :o Eikö ois löytyny mistään halvalla ees tarvikeakkua kameraan? Omani maksoi muutaman kympin (merkkiakut maksaa noin satasen, tarvikeakun saa halvemmalla), pienempään kameraan luulis saavan vielä halvemmalla. Harmin paikka, mut toivottavasti oli hyvä reissu muuten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kahdesta liikkeestä kyselemässä hintoja ja halvimmillaan olisin saanut 40 punnalla akun. Hinta olisi ollut tuplat mitä Suomessa, joten tyydyin pokkarilla kuvaamiseen. Olipahan ainakin laukku kevyempi ilman järkkäriä :) Ja onneksi reissu oli muuten aivan mieletön :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on! Kahdesti olen Lontoon nähnyt ja vieläkin sieltä jäi paljon näkemättä ja kokematta! :)

   Poista
 3. Kiva, että oli kiva reissu ja sää suosi! :)
  Mä niin haluaisin kans Lontooseen, iha vaan shoppailee.

  Ostospostausta jäänkin mielenkiinnolla odottelemaan! :))

  t. Roosa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää todella onneksi suosi, sateessa matkailu ei olisi ollut kovinkaan mukavaa. Kunnes pääset itse Lontooseen shoppailemaan, saat maistiaisia shoppailumahdollisuuksista ihan näillä näppäimillä uuden postauksen myötä..

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.