lauantai 24. maaliskuuta 2012

Pure Jenkki.

Säilytin tätä purkkapussia vaikka kuinka kauan nolostuttavalla periaatteella no-kun-en-halua-heittää-sitä-pois. Mietin mitä siitä voisi tehdä. Pussukan? Lompakon? Kai siitä jonkinlaisen lokeron onnistuisi tekemään, tehdäänhän kahvipaketeistakin vaikka mitä (esimerkiksi unilaulu on tehnyt tällaisen). 
Päädyin ajatukseen pienestä vetoketjullisesta pussukasta. Meni syteen tai saveen, leikkasin pussin auki..
..siistin reunat tasaisiksi ja leikkasin päällyspuolen keskeltä kahtia (pussin tylsä takapuoli meni roskiin).
Leikkasin kankaasta vuoren ja valikoin neutraalin vetoketjun. Ompelin sisävuoren ensin, kiinnitin vetoketjut ja lopuksi tikkasin purkkapussin laidat yhteen. Ja tällainen kolikkopussi siitä sitten tuli:
Aika näppärän söpö sanoisin. Jos rehellisiä ollaan, niin epäilin aluksi tuleeko kokeilusta mitään. On se aina välillä kyllä kiva yllättää omat ennakkoluulot onnistumalla jossain, joka aluksi aiheutti epäilyksiä!
Kiva on pussi ja tätähän voisi kokeilla millä vain hauskalla elintarvikepussilla?

8 kommenttia:

 1. Hieno pussukka! Olen itse kokeillut tehdä vetoketjullisia pussukoita karkkipusseista ja hyvin ovat toimineet. Laitoin vielä paperin päälle kirkkaan muovin, mikä suojaa pussia ja antaa sille vielä hieman enemmän käyttöikää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minäkin olen kontaktoiduilla karkkipapereilla tehnyt erään meikkipussukan sekä penaalin..Voisikin taas kokeilla tehdä niistä jotain lisää :)

   Poista
 2. Toi on niin ihana toi retro purkkapussi, oon myös ollut vähän nihkeänä heittämässä niitä roskikseen :D ja tuosta pussukasta tuli tosi söpö!

  Pussukoitahan voisi tehdä vaikka ja mistä, Makee design on aika hyvä inspiraation lähde tässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä ois kirpassu kovasti, jos tuo olisi kylmästi pitänyt heittää pois.. :D Aivan, Makeedesignhan se oli, muistelin merkkiä postausta tehdessä, mutta ei tullut nimi mieleen sitten millään! :)

   Poista
 3. :D Samoja purkkapusseja on säästelty täälläkin, laitoin useamman kappaleen talteen kassin tekoa varten. Meinasi ihan paniikki yllättää, kun kampanja loppui eikä niitä tahtonut enää löytyä mistään. Onneksi lähikauppa pelasti pulasta ja sain vielä pari pussia lisää. Välillä kyllä naurattaa miten pienet ilot ihmisellä voi olla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassi kuulostaakin ihan mielettömän hienolta :) siitä tulee varmasti upea! Harmi tosiaan, kun kampanjai oli aika lyhkänen. Kyllä retro-pusseja olisi mielellään ostanut pitempäänkin.

   Poista
 4. Ihana idis!!! Jos pinna riittäis, niin toteuttaisin heti tommosen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pistä pinna venymään, ei siihen kauaa mene! Rohkene kokeilla ;)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.